Svaštara

Ovan, Blizanci i Rak do kraja 2021. raspalit će stare strasti, a prošlost zakucati na vrata

Koliko često pomislite na bivše partnere? Možda ste mislili da je stara ljubav iza vas, ali tri horoskopska znaka do kraja 2021. godine mogu imati susret s prošlošću koji će im doneti buru emocija.

Prava ljubav - Instagram

Nikada nije lako preboleti staru ljubav, ali još ju je teže podići iz ruševina.

Budući događaji prvo će ih prodrmati i uznemiriti, a onda zaintrigirati. Ovna, Blizance i Raka očekuje napeta situacija na polju ljubavi, pošto će im prošlost zakucati na vrata.

Ovan
Ovnove će prošlost podsjetiti na njih same, a karma udariti svom snagom. Bivša ljubav uputiće im nenadani poziv, poslije čega će im proraditi leptirići u stomaku.

Šanse za pomirenje biće vrlo izgledne, kao i za novi početak ljubavne veze.

Ključno će biti da ne ponavljaju greške iz prošlosti, već da praktično primjene sve što su iz njih naučili.

Blizanci
I Blizanci će u narednom periodu učiti o sebi, sudbini i kosmičkoj karmi. Teški događaji koji su pred Blizancima donijet će im susret sa prošlošću.

Slobodni Blizanci imaće priliku da započnu snažnu i harmoničnu vezu, a oni koji su već u ljubavnom odnosu preispitivat će sebe i koliko su zaista srećni sa trenutnom situacijom.

Slučajan susret sa osobom koju dugo nisu videli, a prema kojoj još uvijek gaje jaka osjećanja, gotovo je neizbježan.

Rak
Rakovima trenutno definitivno ne teče ‘med i mlijeko’, a dešavanja na polju ljubavi definitivno će ih staviti na test. Pored svega toga, pritisak mogu očekivati i na profesionalnom planu.

Kako bi riješili emotivne probleme Rakovi moraju biti smireni, strpljivi, istrajni i odlučni.

Pojedine Rakove obuzeće duhovi prošlosti i vrlo je moguće da će im stara ljubav ponovo ukrasti srce. Vodiće se strašću i željama, ali dobro bi trebalo da procjene koliki rizik preuzimaju.

Rakovi koji već dugo lutaju na polju ljubavi krajem godine dobiće još jednu priliku i trebalo bi da je iskoriste, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh