Svaštara

Prišao nepoznatoj djevojci i nekoliko puta joj pucao u glavu: Dogodio se OBRT kakvog nema ni u filmovima

Po svoj prilici dogodila se nesvakidašnja greška.

Kameron Moser - Screenshot

Kameron Moser (29) iz Minesote optužen je da je usmrtio izvjesnu Betani Bernatski (46) u odmaralištu Kosi Bej, koju je, prema navodima, pomiješao sa svojom bivšom djevojkom.

Kako prenosi Dejli mejl, njegova bivša partnerka prestala je da se drogira i bila je na liječenju, što se Kameronu nimalo nije dopalo.

Istražitelji rade na slučaju da li je u pitanju greška u ubistvu i slučajna zamjena identiteta, pošto Kameron ne poznaje djevojku koju je ubio, niti njena porodica išta zna o ovom mladiću.

Po svoj prilici, Kameron je želio da se osveti i ubije svoju bivšu 26-godišnju djevojku, inače kćerku Breta Džuninga, bivšeg vlasnika odmarališta na jezeru Edvard.

Džuning je, u razgovoru policiji otkrio da je Moser bio ljut na njegovu kćerku što je krenula na rehanilitaciju i odvojila se od lošeg društva, kao i od njega.

– On joj se ranije rugao i bio vrlo ljut kada je prestala da se drogira – naveo je Džuning.

Pucnjava se dogodila nešto poslije 23 sata, a kada su iz specijalne jedinice policije došli na lice mjesta, on je bio naoružan. Poslije dvadesetak minuta uspjeli su da ga savladaju.

Obdukcijom je utvrđeno da je u Betani Bernatski pucano nekoliko puta, od čega je sa nekoliko hitaca pogođena i u glavu, a preminula je na licu mjesta.

Ona je, inače, prema navodima zaista ličila na Moserovu bivšu djevojku. Bile su iste visine i konstitucije i imale su istu boju kose, jedino što je razlika u godinama bila skoro 20.

Pretpostavlja se da je Moser pod dejstvom alkohola i opijata Betani pomiješao sa bivšom partnerkom i izvršio monstruozni čin zbog kog mu prijeti višegodišnja zatvorska kazna, prenosi Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh