Svaštara

Ljuljajuća žlica, jednonožna roga i harmonika – se*s poze koje sigurno vode do žestokog uzbuđenja

Većinom su to varijacije na poze koje ste vjerojatno već isprobali, uz dodatak nečeg novog

Isprobati nešto novo u krevetu može biti izuzetno uzbudljivo. Osim što vam to daje priliku da otkrijete nove erogene zone i okidače za orgazam, to je sjajan način da naučite reći svom partneru što želite.

Nicole Tammelleo, psihoterapeutkinja specijalizirana za seksualnost i zdravlje žena, otkrila je pet seksualnih poza koje nije teško izvesti, a mogu vam začiniti ljubavni život, prenosi Živim.hr

– Većinom su to varijacije na poze koje ste vjerojatno isprobali – ističe Tammelleo.

CAT (Tehnika koitalnog poravnanja)

Napravite standardni misionarski položaj, vi budite na leđima, a partner neka bude na vama.

– Razlika je u tome što se muškarac pomiče prema gore pa mu je tijelo položeno uz vaše, ali na drugačiji način. Njegova glava treba biti malo iznad vaše – objašnjava Tammelleo.

Cilj ove poze je poravnati bazu njegovog penisa i njegovu pubičnu kost tako da stimuliraju vaš klitoris dok se on pomiče gore-dolje, umjesto unutar-van. Osim što se tako stimulira vaš klitoris, što je većini žena potrebno za postizanje orgazma tijekom spolnog odnosa, penis vašeg partnera može ući u vašu rodnicu pod većim kutom pa je vjerojatnije da će doći od vaše G-točke.

Ljuljajuća žlica

Dok ste vi i vaš partner u pozi žlice po desnoj strani, podignite gornju (lijevu) nogu i pomaknite ju malo iza, tako da prelazi preko noge vašeg partnera.

– To omogućuje muškarcu da prodre još dublje, a također omogućuje i bolji pristup klitorisu, bilo vibratorom ili prstima – kaže Tammelleo.

Jednonožna roda

Ako vam se sviđa osjećaj da imate noge u zraku, ali mrzite grčeve koji su često rezultat toga, ovo je za vas. Lezite na leđa, a partner neka bude okrenut prema vama dok je koljenima.

– Umjesto da podignete obje noge u zrak, jednu ispružite ravno na krevetu, a drugu podignite – rekla je Nicole.

Naime, mnogim ženama se pojavljuje bol u donjem dijelu leđa dok su im obje noge u zraku. Ovako će vam biti ugodnije, a što je položaj ugodniji, moći ćete duže biti u njemu pa ćete imati dovoljno vremena doći do orgazma.

Harmonika

Neka vaš partner bude na leđima sa savijenim koljenima u zraku. Odatle u osnovi čučite na njemu, raširivši mu noge tako da vam bedra grle njegove, a stopala su na krevetu.

– Ovo je varijacija žene na vrhu koja na sličan način omogućuje ženi da kontrolira. Ne brinite ako vam ova poza postane teška. Ono što se često događa je da počnete s harmonikom, a zatim prijeđete na našto drugo – kaže Tammelleo.

Isprobajte ovaj položaj, a zatim prijeđite u udobniju pozu kad za to dođe vrijeme.

Dobre vibracije

– Većina žena ne može postići orgazam samim snošajem pa ako ne stimulirate sami sebe tijekom seksa ili ako to ne učini vaš partner, možda ćete propustiti vrhunac – rekla je Tammelleo koja preporučuje drugačiji pristup psećoj pozi.

Rješenje je staviti mali klitoralni vibrator između zdjelice i kreveta. Neka se nasloni na vaš klitoris ili stidne usne, a vibrator vam pomogne da postignete vrhunac dok ste vi usredotočeni na uživanje u seksu. Naravno, možete koristiti vibrator za poboljšanje bilo kojeg položaja. Ali kad se vibrator nađe ispod vašeg tijela tijekom pseće poze, bit će poput male seks tajne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh