Svaštara

KOSA VAM JE UŽASNO MASNA, A NISTE STIGLI DA JE OPERETE: Trik da izgleda svježe oprana, UZMITE ČEŠALJ I URADITE OVO (VIDEO)

Sigurno vam se bar jednom dogodilo da vam je bilo jako mrsko da operete kosu. A kao za inat, baš tog dana iskrsne važan sastanak.

Možda ni vi, ni mi u toj situaciji baš i ne bismo znali šta da uradimo, ali zato na Tik-Toku postoji rješenje za sve.

Jedna korisnica je snimila kratak video u kome je pokazala kako da svojoj kosi obezbijedite dodatno vrijeme i pregurate dan bez pranja.

Sve što treba da uradite jeste da puštenu kosu razdijelite po sredini, a da zatim sa glavom spuštenom ka napred, od pramenova na prednjem dijelu, ispletete dvije tanke pletenice. Nakon što to budete uradili, pletenice prebacite unazad i gumicom pričvrstite zadnji dio kose, a zatim cijeli postupak ponovite i s drugom stranom.

Na ovaj način ćete napraviti lažnu riblju kost, a vjerujemo da će se tehnika posebno dopasti onima koji su inače ljubitelji ove frizure.

Pogledajte video kako da izvedete ovaj trik s kosom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh