Svaštara

Za ova 3 znaka Zodijaka jesen i zima biće blještavi praznik ljubavi i neizmjernog uživanja u vezama

Sezona čvrstog emotivnog vezivanja se bliži! Kako pada temperatura i bliže se praznici, tako počinje i sezona dubokog partnerstva – ili potpunog posvećivanja energije odnosima koji su ovog ljeta možda započeli uz mnogo muka.

Horoskop - Jakazena.com

(I nije tajna da je pandemija samo pojačala naše potrebe da se što jače povezujemo.) Ove jeseni i zime neki će znakovi Zodijaka ostvariti savršene, čvrste emotivne veze i u njima uživati.

Bonus: Sezona Vage traje do 22. oktobra. S obzirom na to da su Vage horoskopski znak najviše orijentisan na odnose, trenutno je savršeno vrijeme za pronalaženje te, posebne osobe za zajedničko gledanje prazničnih filmova i čvrste zagrljaje.

Ovan
Očekujte da ćete se pomiriti sa bivšim tokom ove sezone emocionalnog povezivanja. Možda će vas odvesti u novo emocionalno područje i neformalnu ali čvrstu vezu koja ovaj put može potrajati. Sve dok ste oboje na istoj stranici i iskreni u svojim osjećanjima, partnerstvo može prerasti u dugotrajnu i čarobnu vezu. Dajte mu još jednu priliku da ispravi stvari. Druga šansa često se iskoristi na najljepši način.

Rak
Vaše srce je uvijek otvoreno za emocije i ljubavne odnose, zbog čega se zna da ste ljubazni i jako nežni prema onima do kojih vam je stalo. Uvjerite se da vam nova ljubav tokom jeseni i zime odgovara kao savršen par rukavica. Ljubav će vam biti uzvraćena. Ako želite više iskazivanja emocija, nemojte oklijevati i reći da vam je potrebno više nežnosti i maženja. Šanse da će razumijeti vaše potrebe i da će vaša veza savršeno uspeti su jako velike. Progovorite!

Lav
Bez ikakvog okolišenja, vaš ljubavni život postaje u ovom periodu jako intenzivan. Ako postoji neko ko može da umanji energiju ovako ispunjenog odnosa, to ste samo vi. Uvjerite se da se vaš partner osjeća kao da je najvažnija osoba na svijetu, osim vas, naravno. Ako im poklonite malo dodatne pažnje, oni će početi da shvataju da pokušavate da se snađete i da se dokažete i u ljubavi i u zajedničkom životu. Nagrada u vidu divnih, emocijama ispunjenih dana slijedi, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh