Svaštara

Za sreću i blagostanje: Ove stvari NIKAD ne treba bacati iz kuće

Postoje predmeti koji zrače dobrom energijom i koje uvijek morate čuvati u vašem domu, kako biste imali sreće. Ovo je 6 stvari koje nikad ne smijete da izbacite iz kuće:

Sretna zena - Body.ba

Hljeb
Kao i kod nas, tako i u u mnogim kulturama, hljeb se smatra svetom hranom. Simbolizuje sreću i blagostanje, pa je zabranjeno bacati ga. Bolje je osušiti ga i mrvice dati pticama nego bacati komade hljeba.

So
So se tretira isto kao hljeb. Pored toga se ne savjetuje da je pozajmljujete nikome, jer tako blagostanje izlazi iz kuće.

Odsječeni nokti ili kosa
Kosa i nokti su prema crnoj magiji najpogodniji za pravljenje loše karme. Stoga ih zamotajte u maramicu i odložite u kantu. Ne smijete da ih rasipate oko kuće.

Fotografije
Možete uništiti samo one fotografije koje prikazuju vaše neprijatelje i pod uslovom da niste sa njima na slikama, u suprotnom rizikujete da privučete bolesti i druge probleme.

Sat
Sat je energetski povezan sa vlasnikom i možete ozbiljno nauditi osobi čiji sat uništite. Možete baciti samo one satove koji se ne mogu popraviti.

Novčanik
Novčanik je finansijski talisman, nemojte ga bacati ni kad je potpuno bezvrijedan. Kad kupite novi novčanik, držite ga par dana u kući, a zatim u njega prebacite postepeno nešto novca, polako prekidajući vezu sa starim novčanikom. Stari novčanik držite u kući koliko god možete, piše Stil.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh