Svaštara

DANAS JE 10.10 – MAGIČAN DAN KOJI ČISTI SRCE I ISPUNJAVA ŽELJE: Obavezno ovo uradite danas da vam se želja ispuni

Dan kada se stvara magična energija – zašto je 10. oktobar tako poseban? Numerolozi ističu da nizovi istih brojeva, ili kako ih nazivaju “brojevi ogledala”, imaju posebnu moć, a takvui situaciju imamo 10. oktobra kada zavlada magija 10-10, piše Sensa.

Osmijeh - 6yka.com

Broj 10 povezan je sa dostianjem višeg nivoa svijesti i predstavlja signal da je vreme da pređete na sledeće poglavlje života. Kada primetite niz 10-10, to znači da se krećete putem života koji oličava svrhu vaše duše. Moguće je da ćete odjednom promijeniti način razmišljanja o određenim stvarima i da će to donijeti značajan uspjeh. Vaša perspektiva postaje svetlija i to je ono što vas motiviše da postanete sve bolji i bolji.

Zbog toga 10. oktobra svako ima tu moćnu energiju koja mu može pomoći da dosegne zvijezde, odnosno da ispuni ono što zaista želi. Imamo snagu da se oslobodimo prošlosti i da na ovaj magičan dan oprostimo, što će dodatno rasteretiti dušu.

Opraštanje sebi je dobro mjesto za početak, ali opraštanje drugima takođe može biti jednako moćno. Opraštanje se ne odnosi na odobravanje čina ili njegovu podršku, već se oslobađa bilo kakvog bijesa ili negativnih emocija koje vas vezuju za događaj ili osobu. Idealan je trenutak za čudesnu vježbu oprođtaja koja će donijeti novu i ljepšu energiju u vaše srce!

Počnite tako što ćete sebi napisati pismo oproštaja, a zatim uključite druge ili situacije koje biste možda željeli da oprostite. To pismo ne morate da pošaljete, već je važno za vas, kako biste sve negativne i uznemirujuće misli prebacili na papir i tako se oslobodili tereta.

Nakon što to uradite, osjetićete bar malo olakšanje. Zatim, počnite da vizualizujete i manifestujete ono što želite. Razmislite o novom poglavlju i kako ovog puta stvari koje želite da se ispune možete dostići na drugačiji način.

Energija magičnog niza 10-10 podsjeća s da imamo priliku da procvetamo i budemo polja verzija sebe. Ne čekajte ništa, aktivirajte se i neka magija počne! prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh