Svaštara

OD ONAKVE ŽENE OSTAO JE SAMO GLAS: Bojana Stamenov drastično smršala

Najdramatičniji gubitak kilaže među poznatima pokazala nam je Adel, koja je izgubila nevrovatnih 45 kilograma. Sada i mi imamo pevačicu koja poznatoj Britanki može da parira po glasu i uspehu u gubitku suvišnih kilograma – Bojana Stamenov smršala je drastično.

lepaisrećna

Da borba s kilogramima ume da bude mučna i neizvesna znaju svi oni koji su je vodili. Mnogi često ne izdrže, vrate se na početak i vrte dugo u začaranom krugu.

Ipak, da je moguće pobediti pokazala je poznata britanska zvezda Adel koja je smršala čak 45 kilograma i postala bukvalno neprepoznatljiva. Osim što je sledila poseban režim ishrane, Adel je i redovno vežba, ali njeni treneri su složni da 90 posto ostvarenog rezultata duguje, takozvanoj, Sirtfud dijeti.Pevačicu Bojanu Stamenov, koja je predstavljala Srbiju na Evroviziji, mnogi su zbog anđeskog glasa poredili s poznatom Britankom, a sada za to postoji još jedan razlog.


Bojana je odlučila da promeni navike iz korena i obračuna se s kilogramima. Pevačica je drastično smršala , a novu liniju pokazala je na beogradskoj premijeri “Bonda”.Bojana se pojavila u zanimljivoj, dugoj haljini i jasno je pokazala da se svojim izgledom ozbiljno bavi,piše Lepaisrecna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh