Svaštara

Astrolozi tvrde – ovo je 5 NAJLJEPŠIH horoskopskih znakova

Ljepota kojom zrače neke znakove čini neodoljivim i intrigantnim, a neki tu ljepotu skrivaju ili pokazuju na drugačiji način.

Žena - Ilustracija/Unsplash

1. Ribe su najljepši horoskopski znak
Sa svojim zadivljujućim lepršavim obrvama i slatkim pramenovima, Ribe imaju sve što treba da privuku pažnju. Uz njihove prekrasne oči trebalo bi doći upozorenje na opasnost jer su toliko duboke da utapanje predstavlja ozbiljan rizik, prenosi Objektiv.

2. Lav ima intenzivnu ljepotu
Sa savršenim nosom, očima koje oduzimaju dah i prekrasnim tenom, Lav je zasigurno među lepšim znakovima. Lavovi imaju ljupka ovalna lica, tanke usne i često rupice na obrazima. Kosa im je također jedna od najistaknutijih osobina. Gotovo je nemoguće da ih ne primijetite!

3. Vaga ima nježnu ljepotu
Njihovo savršeno ovalno lice i okruglo čelo čine ovaj znak neodoljivim. Njihove prekrasne obrve, smjele oči i svilenkasta kosa čine interesantnu kombinaciju kada je u pitanju ljepota. Njihov šarm je potpuno zarazan!

4. Strijelac se može pohvaliti neobičnom ljepotom
Strijelčeva velikodušnost i ljubav prema avanturama sjaje i čine ih potpuno zadivljujućim. Oči su im poput dragog kamenja i nemoguće je da ih ne primijetite i ne čuditi im se. A imaju i prekrasnu gustu kosu.

5. Blizanci imaju živopisnu ljepotu
S ovalnim licem poput porculanske lutke, Blizanci imaju anđeoski izgled. Njihova često talasasta kosa dodaje dašak divljine njihovom slatkom izgledu i dobro se slaže s njihovim prodorno svetlim očima. Blizancima inteligencija i ljubav prema životu blistaju kroz njihov osmijeh koji je vrijedan milione, piše msn.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh