Svaštara

3 ZNAKA KOJA ĆE U OKTOBRU IMATI NAJMANJE PARA: Troškovi i gubici na sve strane, OVI ZNAKOVI MORAJU PAZITI SA NOVCEM

Šta vas čeka u oktobru, otkriva veliki mjesečni horoskop, a sada ćemo vam objasniti koji znaci moraju posebno da se paze kada su u pitanju finansije.

Stižu im troškovi, veliki i nepredviđeni, razočaranja kada je u pitanju novac, a samo uz veliki oprez uspjeće da izađu iz mjeseca oktobra u plusu!

Blizanci

U oktobru vam stižu nepredviđeni troškovi, bukvalno ćete se čuditi gdje vam odlazi novac. Stvari koje bi trebalo popraviti ili zamijeniti se samo gomilaju, a postoje i iznenadne društvene prilike u kojima bi trebalo da odrešite kesu. Odmah na početku mjeseca izdvojite jednu svotu koju nećete dirati sve dok ne dođe novembar, znajte da će vam biti potrebna!

Vaga

Imaćete uobičajene troškove, ali priliv novca neće biti očekivan. Moguće je da je negdje zapelo u poslovnom smislu i ne uspjevate da isplivate kada je novac u pitanju. Morate malo da se oslonite na podršku porodice ili partnera, ne zadužujte se ali pokušajte da pokrijete ovaj mjesec najbolje što možete. Ne brinite, već u novembru sve će biti OK, samo zvijezde sada nisu na vašoj strani.

Ribe

Razletjeli ste se na “sto” strana po pitanju finansija, i jedva uspijevate da ispratite gdje vam sve odlazi novac. Prve tri nedjelje oktobra su kritične, pazite na svaki dinar! Tek krajem mjeseca možete da očekujete dobitak koji će vam pomoći da se vratite na uobičajeni nivo. Do tada, prištedite gde god da možete!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh