Svaštara

Silvana pretukla ljubavnicu svoga muža: Izvukla je iz auta i tako ‘propustila kroz šake’ da je žena zadobila teške povrede kičme

Silvana je presrela muža i njegovu prijateljicu dok su bili u njegovim kolima. Pratila ih je jedno vrijeme, a zatim naletjela na mužev automobil sopstvenim kolima i zaustavila ih

Čuvena pjevačica Silvana Armenulić koja je tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći svojevremeno je punila naslovne strane zbog burnog života, piše Kurir.

Naime, njen brak sa bivšim teniserom Radmilom Armenulićem privlačio je veliku pažnju, a mnogi su joj zamjerali što je detalje iz privatnosti iznosila javno.

– Tri godine sam se skrivala i patila, ali drugi su počeli da čačkaju po mom životu – govorila je Silvana za “TV Novosti”, a prenosi “b92.net”.

– Ništa ja nisam pričala, ja sam se samo branila i borila protiv takvog života. Ljudi su čitali i pisali onako kako su to i shvatali. Ništa tu ne mogu da izmijenim. Pokušaću da moj dalji život bude samo moj… Ali, teško! – dodala je tada.

Početkom ljeta 1971. godine obeljodanjeno je da je Silvana Armenulić istukla suparnicu i da je pokrenut krivični postupak protiv nje. Radilo se o poštanskoj službenici Leposavi Jankov kojoj je Silvana, kako se navodilo, nanijela teške tjelesne povrede.

– Silvana je presrela muža i njegovu prijateljicu dok su bili u njegovim kolima. Pratila ih je jedno vrijeme, a zatim naletjela na mužev automobil sopstvenim kolima i zaustavila ih. Razjarena Silvana istrčala je iz automobila, iz kola je izvukla muževu prijateljicu Leposavu Jankov i tako je ‘propustila kroz ruke’ da je nesrećna žena zadobila teške povrede kičme, od kojih se i danas liječi – pisalo se tada.

– Ne volim da spominjem ime te žene koja pokušava da se reklamira napadajući mene. Zar joj nije dosta što je tri i po godine ulazila u moju kuću. Ja na koncert, ona u stan. Htjela je i dijete da mi uzme – govorila je Silvana, koja je u braku sa Radmilom dobila kćerku Gordanu.

Silvana je ispričala svoju verziju.

– Htjela sam da pristanem na razvod, jer više nisam mogla da izdržim razna mučenja i intrige koje mi je priređivala. Ali kad sam čula kako kuje planove da Gordanu odvede u Njemačku, gdje je živjela sa Radmilom, odlučila sam da sa njom porazgovaram, da joj kažem da ću dati razvod braka, samo da dijete i mene ostave na miru. Šta je meni tada rekla nije za novine. Mnogi njeni rođaci i prijatelji prijetili su mi svakodnevno. Jednog jutra neko zvoni, provirim, i vidim dva nepoznata čovjeka. Otvorim vrata i pitam koga traže. Kažu – Radmila. Kad se Radmilo pojavio, počeli su da mu prijete. Bili su to, kako sam kasnije saznala, očuh i zet. Došli su, rekoše, da se obračunaju sa mnom što ne dam razvod braka. U jednom trenutku njen očuh zasuka rukave i poče da viče: “Ja ću da ti nagrdim lice. A znaš kako? Slomiću flašu, pa ću njom da te izgrebem.” – ispričala je svojevremeno pjevačica.

O daljem toku događaja, Leposavina verzija je bila nešto bogatija detaljima:

– Vraćala sam se sa Radmilom sa mog rođendana. Kad smo stigli pred moju kuću, izletio je Zlatan Ilić da nas obavijesti da Silvana čeka od 11 sati i da će me ubiti. Radmilo je okrenuo kola i pošao u Dubljansku ulicu gdje stanuje Ilić. Tamo smo se našli sve troje. Poslije dogovora odlučili smo se da ipak pođem na spavanje u svoj stan. Baš pred kućom iznenada je iskrsnuo Silvanin “kapri” i blago nas udario. Radmilo je izletio iz kola da vidi šta se dogodilo. Silvana je furiozno istrčala, sva vrata izuzev onih pored volana bila su zaključana. Silvana je upala u kola baš kroz ta vrata. Vrisnula je da će mi iskopati oči. Okrenula sam glavu i stavila ruku preko očiju. Druga ruka mi je bila čvrsto stegnuta . Zlatan Ilić je mislio da je to Silvanina ruka i čvrsto je držao. Ona me je vukla za kosu. Radmilo je počeo da je izvlači iz kola. Nije me puštala. Radmila je vukao Pera Milenković. Trajalo je to nekoliko minuta. Svi su bili na meni.

Sutradan u bolnici “Dragiša Mišović” Leposava Jankov je dobila uvjerenje o teškim tjelesnim povredama, tačnije o povredi dva vratna pršljena.

– Ona nikakvu kragnu nije nosila – pričao je Radmilo Armenulić:

– Dobro znam, jer je otputovala sa mnom u Njemačku i tamo igrala tenis. Svake večeri smo išli u klubove i plesali. Ona voli bit-igre. Skakala je, a o povredi ni riječi.

– Nevjerovatno je da je ona čekla da prođe tri mjeseca, pa tek onda da tuži. Ustvari, ona je očekivala moju reakciju, da li ću da se vratim Silvani ili da se razvedem – objašnjavao je Radmilo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh