Svaštara

Mjesečni LJUBAVNI HOROSKOP za OKTOBAR

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi ovog mjeseca!

Par - Unsplash

OVAN

Lako je upoznati nove ljude, a posebno obratite pažnju na 6. oktobar, pod uticajem mladog Meseca. Šarmiraćete ljudi i moći ćete stvari da vidite iz potpuno nove perspektive.

Venera se udružuje sa Strelcem, a vama to donosi energiju koja čini da se stvari na ljubavnom planu brže pomeraju, i to vam se sviđa.

Ne dajete nikom vremena za poboljšanje prvog utiska. Ako vam se neko ne svidi na prvu loptu, odmah se sklanjate. Bitan dan će biti 20. oktobar.

BIK

Previše razmišljate i promišljate, ali ovog puta to i nije tako loše, jer možete doći do savršenog rešenja ljubavnih problema. Slobodno dajte sebi vremena da razmišljate.

Strelac i Venera utiču na vas tako da se osećate kako želite da izlazite, budete avanturističkog duha ove nedelje. Ako niste bili u vezi sa vatrenim znakom, vreme je da to uznete u obzir kao dobar spoj. Energija tranzita će povoljno uticati na vas.

22. oktobra ćete otkriti nešto što niste ni sumnjali o osobi koja vam se sviđa ili s kojom ste u ljubavnom odnosu.

BLIZANCI

Prvih dana oktobra ćete imati priliku da rešite romantičan problem koji ste imali. Budite otvorenog uma.

Bićete fleksibilni kada su u pitanju otvoreni razgovori. Vaš stil flertovanja zavisi od toga s kime pričate. To stvari čini uvek svežim i interesantnim.

Kada Merkur više ne bude retrogradan, ljubavna situacija će biti još bolja. Od 18. oktobra sledi pomak na ljubavnom planu.

RAK

Izvagajte “za” i “protiv” strane kada dođe period mladog Meseca. Od 6. oktobra se stvari menjaju. Ako mroate da načinite važnu odluku, budite sigurni da ste uzeli u obzir sve činjenice.

Bićete u nekom romantičnom takmičenju. Ne budite stidljivi, rizikujte. Niko neće moći da zna da ga volite dok to ne kažete. Budite direktni.

Mars i Škorpija vam 30. oktobra daju moć manipulacije. Pazite kako je koristite, jer se možda nećete osećati dobro nakon takvog delanja, ali dobićete ono što poželite.

LAV

Nađite ravnotežu, Lavovi. Mlad Mesec u diplomatskoj Vagi od 6. oktobra pomaže vam da se iskobeljate iz haosa u kome ste se našli. Odmorite malo od zapetljanih ljubavnih odnosa.

Romantična Venera u Strelcu donosi uzbuđenja. Isplanirajte uzbudljiv ljubavni sastanak (bilo da je prvi ili sto prvi), ali dobro se zabavite bez preteranih očekivanja.

Bićete opasni sami po sebe 22. oktobra. Ne uključujte se u negativna iskustva. Ne padajte na stare priče.

DJEVICA

Sa Merkurom, vašim vladarom, i dalje retrogradnim na početku meseca, biće tu puno nesporazuma u vašem ljubavnom životu. Razjasnite to i budite oštri kada je u pitanju nešto što ne želite.

Bili ste prilično pažljivi kada je u pitanju komunikacija, ali dobra je ideja da uvek proverite osobu s kojom se viđate ili koja vam se dopada, kako nesporazumi s početka meseca ne bi upropastili nešto što ima izgleda da bude kvalitetno.

Bićete puni samopouzdanja kad Mars uđe u znak Škoprije 30. oktobra. Bićete strastveni, a drugim ljudima neodoljivi. Iskoristite to.

VAGA

U glavnom fokusu su vam emotivne veze već od 6. oktobra. Mlad Mesec je u vašem perfekcionističkom znaku, pa ćete se truditi da savršeno uredite ljubavni život. Jedna platonska ljubav mogla bi postati prava. Neke stvari su vredne truda.

Pod uticajem Saturna u Vodoliji mnogo ćete razmišljati i vagati “za” i “protiv”. Srećom, ovo je idealno vreme da eksperimentišete dok ne dođete do onog pravog odgovora za kojim tragate.

Merkur ponovo kreće direktno od 18. oktobra, pa ćete upoznavati nove ljude, flertovati…

ŠKORPIJA

Nove situacije slede od 6. oktobra pod uticajem mladog Meseca. Ne osuđujte, ne budite oštri, pustite nekog da se vremenom iskaže, jer mnogi su nervozni u vašem prisustvu.

Raspitivaćete se dosta oko neke osobe koja vam se dopada. Želite da budete čvrsti kad su vaša osećanja u pitanju, ali sada to nije moguće.

Mars u vašem znaku od 30. oktobra čini da postanete neodoljivi ljudima oko vas. Mada vas to čini uzbuđenim, ostanite hladni spolja. Iako vam prija tolika pažnja, bićete još privlačniji ako ne pokažete svoja osećanja.

STRELAC

Romansa na daljinu je izvesna za mnoge Strelčeve kada Venera uđe u vaš znak 7. oktobra. Narednih nekoliko nedelja ne osećate geografsku distancu, ali neće se za svakog to završiti pozitivno.

Slobodoumni Jupiter u Vodoliji čini da samački život postane veoma zabavan odjednom. Dok inače volite da provodite vreme s ljudima, sada vam samoća i te kako prija.

Emotivna energija Sunca u Škorpiji od 22. oktobra donosi šok i ljubomoru na tuđi ljubavni život. Ne radite nešto zbog čega možete zažaliti kasnije.

JARAC

Vaši budući ciljevi su vam trenutno najbitniji i prolazite kroz proces transformacije, posebno kad Pluton uđe u vaš ozbiljni znak 6. oktobra. Malo ste uplašeni jer još uvek niste na onom mestu u životu gde biste voleli, ali ima vremena i za to, Jarčevi.

Saturn u Vodoliji vam pomaže da razmišljate izvan okvira i dolazite do novih planova kada je u pitanju nešto što želite. Otvorite um i vidite gde leže sve okolnosti.

Sunce u Škorpiji u kombinaciji sa Marsom donosi moćnu i takmičarsku energiju. Ne želite bivšeg partnera nazad, ali ne želite ni da bude s nekim drugim. Potrdute se da izbalansirate osećanja.

VODOLIJA

Sa fazom mladog Meseca od 6. oktobra stiže mogućnost za nešto novo i sveže. Oprostite osobi iz svoje prošlosti i zaboravite na nju. Treba vam nov start i sad je vreme za to.

Vaš znak pomaže Saturnu da razbistri stvari, pa nećete osećati pritisak kao ranije i potrebu da se složite s tuđom idejom o tome šta ozbiljna veza treba da predstavlja.

Od 20. oktobra vas energija Ovna i punog Meseca tera da se izrazite, budete iskreni, ne bojite se da kažete šta stvarno osećate. To vas oslobađa.

RIBE

Imate o čemu da razmišljate i čemu da se nadate kada Venera uđe u znak Strelca 7. oktobra. Ostatak meseca za vas je ljubav isto što i avantura, zabava, spontanost, sve što želite da osećate.

Osećate se takmičarski nastrojeni pod uticajem punog Meseca u Ovnu, a tada ćete iskreno reći šta želite. Vaša otvorenost i drčnost će iznenaditi neke ljude, ali nek vas to ne spreči, jer zaslužujete da budete srećni.

Sunce i moćni Mars u Škorpiji krajem meseca donose strast u odnosu sa posebnom osobom. Dopašćete se nekom, i to izuzetno.

Glossy


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh