Svaštara

Ljubavni horoskop za sezonu Vage do 22.10. – Vagama i Djevicama će ljubav biti u drugom planu

Sezona Vage je započela 22. septembra ulaskom Sunca u znak Vage.

Horoskop - Espreso.rs

Tokom ovog perioda će se desiti neki zanimljivi događaju koji bi mogli uticati na naš ljubavni život. Planeta ljubavi Venera će se suprostaviti Uranu što bi moglo imati veliki uticaj na ljubavni život. Ovaj tranzit bi mogao probuditi u nama želju da začinimo malo stvari u vezi i učinimo ih zanimljivijima.

Retrogradni Merkur će nas navesti da razmislimo o svom ljubavnom životu i rezultatima koje smo postigli u njemu. Pročitajte u nastavku kako će sezona Vage uticati na vaš znak.

Ovan: U ovom periodu ćete imati želju da se posvetite svojim voljenima i ljudima koji su vam dragi.

Zbog uticaja retrogradnog Merkura mogli biste se suočiti sa pogrešnim načinom komunikacije i kašnjenjem. Ovo je sjajan period da razmislite i shvatite šta zaista želite od svoje veze.

Bik: Mnogi Bikovi koji su u vezi bi se mogli zapitati da li je njihov partner prava osoba za njih.

Ovo je period kada će se vaši sistemi vrijednosti promijeniti i postati profinjeniji i zreliji. Sezona Vage bi za Bikove mogla biti prepuna promjena.

Blizanci: Sezona vage će vas navesti da razmislite o svom ljubavnom životu i konačno shvatite u kom smjeru želite da vaša veza ide.

Možda ćete željeti promijeniti odnos prema savom partneru jer vam se trenutno ne sviđa način na koji se odnosi prema vama.

Rak: Rakovi će se u ovom periodu željeti fokusirati na svoju porodicu, dom i stabilnost u svom životu.

Imaćete potrebu da se upustite u dublje razgovore sa svojim partnerom o vašem životu i vezi.

Lav: Lavovi bi u ovom periodu mogli razmišljati o obnavljanju neke stare romantične veze iz prošlosti. To može biti osoba pored koje ste se u prošlosti osjećali ugodno i sigurno.

Tek sada biste mogli vidjeti neke stvari koje prije niste primjećivali.

Djevica: Osobe rođene u znaku Djevice bi se u ovom periodu mogle više fokusirati na novac i posao, dok će ljubav ostati u drugom planu. Ljubavni život vam u ovom periodu neće biti na prvom mjestu kao što je to bio prije.

Vaga: Vage vrijednosti bi se u ovom periodu mogle promijeniti i više nećete željeti stvari koje su vam prije bile važne. Moraćete ljubav staviti u drugi plan sve dok se ponovo ne budete osjećali sigurni u sebe i ono što želite.

Škorpija: Merkur će biti retrogradan u Vagi u vašem dvanaestom polju i to može izazvati zabunu u vašem umu kada su u pitanju određena uvjerenja ili stavovi o životu uopšteno. To bi vas moglo navesti da preispitate određene aspekte vašeg života.

Strijelac: Ovo će biti sjajan period za slobodne pripadnike ovog znaka. Biće ovo odlično vrijeme za stvaranje novih kontakata i upoznavanje novih ljudi.

Venera će vam pomoći da zasijate i pokažet esvoje najbolje kvalitete.

Jarac: U ovom periodu bi se mogle desiti neke neočekivane promjene u vašem ljubavnom životu. Slobodni Jarčevi će biti veoma poletni i zanimlivi u ovom periodu što će im omogućiti da upoznaju mnogi zanimljivig ljudi.

Vodolija: Mnogi pripadnici ovog znaka će željeti proširiti svoje horizonte na načine koji će stvorit više smisla njihovom životu i dati im osjećaj svrhe. U ovom periodu biste mogli otkriti da dajete veću prednost svojoj karijeri nego svom ljubavnom životu.

Ribe: Mnoge osobe rođene u ovom znaku će željeti preispitati neke aspekte svog života uključujući i ljubav. Željećete biti sigurni da je osoba pored vas zaista osoba sa kojom želite provesti ostatak života. Tražićete suštinu i dublji smisao svoje veze koju ćete i pronaći ako se dovoljno potrudite, piše “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh