Svaštara

Znakovi Zodijaka koji bi mogli pronaći svoju srodnu dušu u Oktobru

Stigla nam je jesen koju mnogi smatraju najromantičnijim periodom u godini.

Ljubav - Alo.rs

Prema mišljenju astrologa, oktobar je mjesec ljubavi, a posebno povoljan bi mogao biti za tri znaka Zodijaka. Saznajte da li ste vi jedan od srećnika koje očekuje mnogo ljubavi i romantike u ovom mjesec. Astrolozi ističu da bi neki od njih mogli naći svoju srodnu dušu.

Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna bi se mogle naći u dilemi kada je u pitanju njihov ljubavni život. Jako je važno da slušate svoje srce i donosite odluke u skladu sa tim. Neki pripadnici ovog znaka se bi mogli zaljubiti kao nikada do sada i ovo bi mogla biti prekretnica u njihovom životu.

Osobe rođene u ovom znaku koje su u vezi ili braku će sve probleme rješavati sa lakoćom, a u njihovom ljubavnom životu će vladati mir i harmonija. Neki bi mogli oživjeti staru strast sa svojim partnerom što će nihov odnos učiniti još jačim. Lav: Pred slobodnim Lavovima će biti mnogo dobrih prilika za pronalaženjem srodne duše.

Mogla bi se desiti neka jakolijepa poznanstva, a moguće je i da neka dugogodišnja prijateljstva prerastu u lijepu romantičnu vezu. Ono što je jako važno je da budete strpljivi i da polako razvijate svoju vezu. Lavovi koji su zauzeti će imati jako lijep odnos sa svojim partnerom i lako će rješavati svaki problem koji se javi između njih.

Budite otvoreni, razgovarajte i usudite se maštati zajedno. Jarac: Oktobar bi mogao biti jako uspješan mjesec za osobe rođene u znaku Jarca. Vaš partner će vam pružiti neizmjernu ljubav i vi ćete se osjećati voljeno i sigurno,piše Infpult

Ono što je jako važno je da u svoj odnos unesete još više suosjećanja i iskrenosti. Slobodni jarčevi će uživati u pažnji koji im budu poklanjali pripadnici suprotnog pola. Jedna osoba iz vaše blizine bi vam mogla izjaviti ljubav.

Možda ćete biti malo zbunjeni, ali ćete shvatiti da ni vi niste ravnodušni prema toj osobi. Uživajte u ljubavi koju dobijate jer zvijezde obećavaju da će ovo biti najromantičniji mjesec za vas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh