Svaštara

To je ljubav! Smanjio “muški ponos” jer se žena žalila da je prevelik

Priznao je da ljubav vode jednom tjedno, ali rade to redovito: ‘Obično u srijedu navečer, sredinom tjedna. Tad preuzmem kontrolu i odvedem je spavaću sobu. Prije je to više poticala, ali sad ne toliko’

Žalila se da je predugačak pa sam ga dao malo skratiti. Uklonili su 3,81 centimetar, rekao je otac troje djece iz Australije voditeljima radija KIISFM nakon što se javio telefonski u njihovu emisiju. Predstavio se kao Dan.

Napravio je to, kaže, kako bi svoju suprugu s kojom je u braku 21 godinu učinio sretnijom u krevetu.

Voditelji Kyle i Jackie O ostali su šokirani onime što je on mirno ispričao. Malo su se pribrali pa ga upitali koliko mu je penis bio velik prije zahvata, a on je odgovorio – 25,4 centimetara.

Pitali su mu ga i izgleda li mu spolovilo sad normalno, prenosi 24sata.hr.

– Ništa se ne vidi, osim ako ga zbilja izbliza pogledate – odgovorio je.

Priznao je da ljubav vode jednom tjedno, ali rade to redovito.

– Obično u srijedu navečer, sredinom tjedna. Tad preuzmem kontrolu i odvedem je spavaću sobu. Prije je to više poticala, ali sad ne toliko. Prije osam mjeseci smo to radili tri do četiri puta tjedno. Dolazili smo kući s posla i skočili jedno na drugo – ispričao je šokiranim voditeljima, prenosi Daily Mail.

Iako je zvučao vrlo uvjerljivo, mnogi slušatelji su se pitali koliko ima istine u svemu što je ispričao.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh