Svaštara

SVIJET ĆE VAM SE OKRENUTI NAGLAVAČKE: Ovih 5 znakova u OKTOBRU ČEKA PRAVA MUKA, ne bismo vam bili u koži – BOLJE DA NIŠTA NE PLANIRATE

Retrogradni Merkur je stigao, trajaće do polovine oktobra, a u prvoj sedmici tog mjeseca najviše će uticati na ovih pet znakova.

Dobro se pazite ako ste među njima, problemi će se pojavljivati na sve strane, a imaćete utisak kao da ništa ne možete da uradite da pomognete sebi i drugima!

Ovan

Merkur je u vašem sektoru partnerstva i ljubavi, zbog čega je najbolje da triput mjerite, a jednom sječete kada je komunikacija u pitanju. Moguće je da će sve što kažete biti pogrešno shvaćeno, zbog čega će dolaziti do nesuglasica i svađa na svakom polju. prneosi “Novi“.

Blizanci

Merkur je vaša planeta, a kada je retrogradan pa još u vašem sektoru kreativnosti, imate utisak da vam se svijet okrenuo naglavačke. Osjećate blokadu, u svakom dijelu života, bilo da je to nešto što ne uspjevate da ostvarite u ljubavi, projekat na poslu, ovo jednostavno nije vaš mjesec i bolje je da velike planove odložite za novembar.

Djevica

Retrogradni Merkur u kvadratu s Plutonom donosi vam želju za velikim promenama, ali istovremeno izaziva turbulenciju u ljubavi. Neće vam biti lako, i ako se u vama već duže vrijeme kuha želja za promjenom kada je ljubavni status u pitanju, moguće je da ćete baš u oktobru napraviti korak od kojeg pomalo strijepite.

Jarac

Budite izuzetno pažljivi na poslu tokom narednih sedmica! Merkur je u vašem sektoru uspjeha i žudi za time da izazove problem. Činiće vam se da ste na poslu nesposobni, iako znate šta radite, a sve što pišete moraćete da provjeravate tri puta. Poseban oprez se savjetuje ako radite s brojkama!

Ribe

Merkur će najgore uticati na vas, jer “udara” tamo gdje vas najviše boli – u polja ljubavi i finansija. Očekujte pogoršanje na oba polja! Odmah počnite da štedite novac, oktobar je užasan mjesec za finansije, a samo će od vas zavisiti kako ćete proći u ljubavi. Zapamtite da je Merkur nebeski “prevarant”, i da namjerno pokušava da vas navuče na tanak led. Oduprite se i bit ćete sretni!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh