Svaštara

Oktobar bi mogao donijeti sjajne ljubavne priče za 3 Zodijaka – Ribe atraktivnije nego ikad

Bez obzira što početak Oktobra će biti pod uticajem retrogradnog Merkura, ovaj period će i dalje donijeti sjajne ljubavne trenutke za nekoliko znakova Zodijaka.

Par - Pixabay

Ovan: S obzirom da je Sunce u vagi, oktobar će biti mjesec prepun blagostanja i harmonije. Iza vas je veoma buran i napet period sa kojim ste se teško nosili i sada je vrijeme da pređete preko svih loših emocija koje su vas do skoro mučile. Čim se okonča period retrogradnog Merkura sve će krenuti na bolje. Svi sukobi i rasprave koje je donio septembar sada mogu biti konačno okončane. Ono što je jako zanimljivo jeste činjenica da ćete privlačiti pažnju suprotnog spola više nego inače, i u tome ćete uživati.
Takođe postoji mogućnost da upoznate jednu osobu koja će vam pomutiti misli, i to baš preko društvenih mreža. Zauzeti ovnovi, ovo je vrijeme kada morate biti obazriviji prema svome partneru. Smanjite napetost u vašim odnosima i svakodnevno radite na balansu između ljubavi i poštovanja.

Škorpija: Oktobar će biti mjesec namijenjen vama i vašem šarmu. Vaša atraktivnost će biti na vrhuncu što će oduševljavati ljude oko vas. Venera i Merkur kroz energiju Sunca šalju vam sjajne vibracije. Ako ste zauzeti ovo je idealno vrijeme da se posvetite svom partneru. Odvojite dovoljno vremena samo za vas dvoje. Organizujte romantične izlaske, putovanja ili večere. Ako ste slobodni budite obazrivi kome otvarate vrata svog srca jer mnogi će baš u ovom periodu htjeti da dopru do vas. Čak i oni malo sumnjiviji tipovi ličnosti. Zato budite na oprezu.

Ribe: Drage ribe ovo bi mogao biti jedan od najzapamćenijih mjeseci u vašem životu. Oktobar donosi nove i veoma živopisne romantične priče koje će ostaviti veliki utisak na vas. Slobodne ribe će se konačno osjećati živo i poželjno, nakon dugoročnog perioda stagnacije. Upuštanje u koketiranje i igre zavođenja će vam prijati više nego inače. Osobe suprotnog spola će uživati u vašem društvu. Velike su šanse da upoznate ljubav svog života baš ovog mjeseca. Za zauzete ribe oktobar neće biti ništa lošiji mjesec po periodu ljubavi. Sve nesuglasice koje ste imali sa partnerom konačno mogu biti razriješene. Ako budete dovoljno pažljivo slušali potrebe svog partnera zaista ćete uživati zajedno ovaj mjesec, prenosi Pult24info


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh