Svaštara

Danijel odbio da primi vakcinu, a onda mu je otac uradio nešto BRUTALNO što će pamtiti cijelog života

Morao je da postupi po pravilima, koliko god mu teško bilo.

Piter Višart - Facebook

Piter Višart, vlasnik jedne građevinske firme u Melburnu bio je primoran da otpusti sopstvenog sina Danijela jer je odbio da primi vakcinu protiv koronavirusa, piše Objektiv.rs.

On je kazao da “nema drugu mogućnost” nego da otpusti sina, jer je u Australiji vakcinacija građevinskih radnika obavezna, kao i da je njegov sin sam kriv jer nije želio da se vakciniše.

Osim sina, morao je da otpusti još dvojicu radnika antivaksera.

– Današnji dan biće najgori u mom životu što se tiče poslovne karijere. Danas moram da odem na posao i da dam otkaz sinu. Već 50 godina radim u ovom poslu i ovo mi je definitivno najteži dan – naveo je Piter.

– Moj sin ne vjeruje da je vakcina dovoljno provjerena i odbio je da je primi. Pokušao sam da ga ubijedim, ali ne mogu da ga natjeram na nešto što ne želi da uradi, čovjek je punoljetan – dodao je on.

Inače, zbog odluke Vlade o obaveznoj vakcinaciji izbili su masovni protesti u Melburnu, a zaposleni će do petka morati da pokažu dokaz da su primili bar jednu dozu vakcine kako bi mogli nesmetano da se kreću i da rade.

Gospodin Višart rekao je da vjeruje da će pravila ubrzo biti ublažena i da će u tom slučaju vratiti sina na posao, prenosi Dejli mejl.

Takođe je pozvao demonstrante da smire strasti i da prihvate odluku Vlade.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh