Svaštara

Oslijepila dok je tetovirala očne jabučice, izjavom šokirala sve

Sarah Sabbath (26) iz El Pasa u Teksasu rekla je kako je oslijepila dok je tetovirala očne jabučice jer je tattoo majstor pogriješio i nije stavio dovoljno fiziološke otopine. Ipak, ne kaje se jer voli svoje tetovaže.

Sarah Sabbath - Radiosarajevo

Obožavateljica tetovaža Sarah Sabbath (26) je u potpunosti prekrivena tetovažama.

U školi su je maltretirali zbog “dlakavosti” pa je oduvijek htjela tijelo prekriti tintom. Dodala je i kako su joj tetovaže pomogle da postane jača. prenosi “Radiosarajevo“.

Dok je tetovirala očne jabučice, tattoo majstor nije napravio dobar ‘posao’ odnosno stavio je previše tinte, a malo fiziološke otopine. Sarah zbog toga nije ništa vidjela te je morala otići kod doktora. Dobila je kapi za oči, a također je postala vrlo depresivna.

“Bilo mi je jako teško bilo što raditi, nisam mogla gledati televiziju, nisam mogla biti u blizini jakih svjetala i nisam htjela biti vani. Bila sam jako depresivna zbog toga”, ispričala je i dodala kako se ipak ne kaje zbog svojih tetovaža iako su joj one ‘ugrozile’ zdravlje.

“Mislim da sam na njih potrošila oko 4000 dolara (oko 6679 KM). Pomažu mi da se izrazim te da se bolje osjećam”, otkrila je.

Rekla je i da često prima komentare o svom izgledu, ali da je to ne sprječava da se i dalje tetovira.

“Ljudi često misle da nisam obrazovana, a neki čak pretpostavljaju da sam neka kriminalka. Ali, to mi ne smeta. Svi smo različiti i svako ima svoje mišljenje”, rekla je i dodala kako želi imati još više tetovaža na licu.

Smatra ih svojim štitom. “To je moj način života i dio mene. Nikad se neću prestati tetovirati”, zaključila je, a piše The Sun.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh