Svaštara

Jezivi zločin: Zaklao trudnicu i troje djece dok su spavali

Brat (11) i sestra (13), njihova majka (35) te sestrina najbolja prijateljica (11), koja je ostala spavati kod njih, ubijeni su na spavanju. Osumnjičen je ljubavni partner majke…

ubistvo - Pixsel

Policija je u nedjelju ujutro pronašla tijela 35-godišnje Terri Harris, njezinog sina (13), kćeri (11) i kćerine najbolje prijateljice (11) u gradu Killamarsh u istočnoj Engleskoj. Za ubojstvo je osumnjičen 31-godišnjak za kojeg se potvrdilo da je bio ljubavni partner žrtve (35). Britanski mediji navode kako je žena bila i trudna.

Zločin je navodno počinio u noći dok su svi spavali, prenosi Daily Mail.

Nakon monstruoznog čina, muškarac je sebi nanio ozljede, nakon čega su ga brzo pronašli i uhitili. Rane koje si je nanio nisu opasne po život.

– Trebam svoje bebe natrag. Život nikada neće biti isti. Moji anđeli. Neće proći dugo dok vam ne dodirnem obraze, držim vas blizu i ljubim vaša prekrasna lica – objavio je otac dvoje djece na svojoj društvenoj mreži. piše Index“.

Jučer se u blizini kuće okupilo puno bliskih ljudi i susjeda koji su palili svijeće i postavili cvijeće i poruke. Ožalošćena bliža i šira zajednica prikupila je za obje obitelji više od 14.000 funti.

Osumnjičeni 31-godišnjak uhićen je zbog sumnje za ubojstvo i ostaje u pritvoru, potvrdila je policija Derbyshire.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh