Svaštara

Ovnu, Raku i Vagi retrogradni Merkur 27. septembra donosi haos, lošu karmu i more grešaka

Retrogradni Merkur od 27. septembra do 18. oktobra uticat će na komunikaciju i unijeti dileme, nezadovoljstvo i nerazumijevanje u naše odnose.

Umor - Hr.reoveme.com

Ljubavni život posebno će trpjeti, a između privatnog i poslovnog doći će do velike napetosti i neravnoteže.

Astrolozi tvrde da će Ovan, Rak i Vaga posebno propatiti u narednom periodu.

Ovan
Retrogradni Merkur pogodiće vaša polje partnerstva i posebno treba da pazite šta pričate. Tokom retrogradne faze, asteroid Kiron, koji predstavlja naše stare, ali nezaliječene rane, stvara opozicioni aspekt sa Merkurom.

Suprotstavljanje Merkura Kironu biće poučno, očekuju vas važne lekcije, ali i testovi na polju romanse.

Izbjegavajte donošenje naglih odluka i ne dopustite da vam strasti kreiraju stvarnost. Sačekajte da tenzije opadnu i ne dozvolite da impulsivnost prevlada, jer bi u suprotnom svi važi veliki životni planovi mogli da propadnu.

Rak
Vaša prošlost se budi tokom ciklusa retrogradnog Merkura. Gubite emocionalnu sigurnost, a stare porodični problemi mogu isplivati na površinu.

Jedino što vam može pomoći u ovom trenutku jeste da se oslobodite tereta koji nosite na svom srcu.

Promijenite neke stvari, svoje navike, napravite sitne izmjene u životu i okrenite novi list.

Sredite svoj životni prostor, preuredite namještaj i oslobodite se opipljivih stvari u domu koje vas spriječavaju da napredujete i koje vam bude ružna sećanja.

Vaga
Retrogradni Merkur hrani vaše loše navike, a naročito će negativno uticati na vaše samopouzdanje.

Ovo može biti težak tranzit za vas i Vage će verovatno imati lošu komunikaciju i napetost sa nadređenima na radnom mjestu.

Pokušajte da se povežete sa prirodom kroz planinarenje i meditaciju na otvorenom kako biste ponovo procenili ono što je zaista važno. Iskoristite narednih nekoliko sedmica za razmišljanje o tome kako da poboljšate komunikaciju u nekim odnosima, prenosi “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh