Svaštara

Uvijek dotjerani: Ova 3 horoskopska znaka NAJBOLJE se oblače

Postoje oni koji željno iščekuju dotjerivanje, a ima i drugih koji nemaju ništa protiv ležernog odjievanja. Ova tri horoskopska znaka jedva čekaju da se dotjeraju…

Djevojka - Cosmopolitan.rs

Postoje oni koji željno iščekuju dotjerivanje, a ima i drugih koji nemaju ništa protiv ležernog odjievanja. Ova tri horoskopska znaka jedva čekaju da se dotjeraju, prenosi Stil.

1. Vaga

Planeta vaga je Venera, te ne treba biti iznenađen njihovim visokim mestom na današnjoj listi. Iako osobe rođene u ovom znaku teže balansu, njihova modna izdanja su sve samo ne dosadna. One vole da ruše pravila, a u prilog ovoj tezi govori podatak da je Ralf Loren vaga, a društvo mu prave još neki poznati dizajneri. Biraju neutralne boje, teže klasici, ali i te kako umiju da predvide šta će se tek nositi.

2. Jarac

Ovaj horoskopski znak povezujemo sa poslovnim odjevanjem, jer su poznati kao odlični šefovi. Poput osoba rođenih u znaku vage, jarčevi vole garderobu koja nema rok trajanja, kakve su vintidž torbice ili savršeni kaput koji se prenosi sa generacije na generaciju. Kreatorka Dajana fon Firstenberg predstavnik je ovog znaka, koji se lako prepoznaje na ulici.

3. Lav

Lavovi su poznati po tome da vole da privlače pažnju, a garderoba je jedan od najjednostavnijih načina za to. Dok vage i jarčevi teže klasici, u ormaru lavova zastupljene su najrazličitije boje, ali i šljokice. Ne mare za priliku, već uvijek izgledaju skockano kao za crveni tepih. U skladu sa tim, modne dizajnere možete prepoznati po nesvakidašnjim kreacijama. Betsi Džonson, Džeremi Skot i Ana Sui neki su od poznatih predstavnika ovog znaka, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh