Svaštara

Koliko horoskopski znakovi traju u ljubavnim vezama: Blizanac bježi od raskida, Lav sve pažljivo odmjerava

Prema Zodijaku, zemljani znakovi su najodaniji, dok vatreni znaju kako da probude strast u partneru.

Ljubav - RTL

Vodeni će se predati u potpunosti, a vazdušni znakovi su nestabilniji u odnosu na druge kada je ljubav u pitanju.

Ovan odlazi čim nestane strasti

Pripadnici ovog znaka obično se zaljubljuju brzo, intenzivno i s celim srcem. Veza s njima je dinamična i strastvena, a njihova osećanja su duboka. No, u ljubavi su često nepromišljeni, svađe s njima su česte pa se začarani krug svađanja i mirenja može protezati poprilično dugo. Ili dok ne nestane strasti. Čim se to desi, izlaze iz odnosa i traže nekoga s kim je imaju. Skrasiti se mogu samo uz nekog ko im predstavlja neprestan izazov.

Bik ne voli da raskida veze

Za pripadnike ovog znaka slobodno se može reći da su oličenje odanosti. Neće se vezati za svakoga, ali onoga koga puste blizu sebi, nameravaju čuvati do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je seks, pa ako on ne funkcioniše moguće je da će varati. To pak nikad neće priznati partneru niti ga ostaviti.

Blizanac ne ostavlja, ali daje drugome razloge za to

Pripadnici ovog znaka u svojoj su suštini vrlo odani i ne vole da ostavljaju, ali svog partnera mogu testirati do krajnjih granica ljubomore. Ponekad će ih mučiti flertovanjem s drugima, a upravo tako i dati povod partneru da ih ostavi. Način na koji se oni mogu skrasiti je dati im zanimaciju.

Rak je najsrećniji sa jednim partnerom do kraja života

Pripadnici ovog znaka ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a neretko se skrase i s prvom pravom ljubavi. Ipak, oni mogu biti poprilično zahtevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i odgurnuti partnera od sebe. U braku su u pravilu vjerni.

Lav oprezno ulazi u svaki odnos

Pripadnici ovog znaka obično su oprezni kod ulaska u vezu te se ne zaljubljuju odmah. Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekt svoje požude, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno, gotovo sanjarski. Ali u njihovoj je prirodi da im sve brzo dosadi, pa njihove veze traju obično od godinu do dve. Lavovi su ozbiljni monogamisti i može ih zadržati samo neko kome potpuno vjeruju i ko ih naravno, može zabavljati.

Djevica cijeni sigurnost u dugim vezama

Pripadnici ovog praktičnog i tvrdoglavog znaka u ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja. Sposobni su da budu dugo odani i verni, a u prevare se najčešće ne upuštaju jer nisu znak koji je fokusiran na se*s. Skrasiće se u onom odnosu koji im pruža emotivnu i materijalnu sigurnost, kao i poštovanje.

Vaga dugu vezu uvijek ostvari sa prijateljem

Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu. Ipak, i u takvim odnosima imaju dobre i loše faze, koje ponekad mogu ugroziti opstanak veze. Skrasiće se ako ih partner u potpunosti zadovoljava u se*su, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

Škorpija je jedan od najodanijih znakova

Uprkos tome što pripadnike ovog znaka pokreće erotska energija, oni su jedan od najodanijih znakova horoskopa. Budući da su vrlo harizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavaće se s jako puno izazova. I ljubomore. Radi nje završiće mnoge Škorpijine veze, a on će se skrasiti s partnerom sigurnim u sebe i u kojeg može imati potpuno povjerenje.

Strijelac dugo promišlja prije nego se veže

Pripadnike ovog znaka opisuje neodlučnost u emotivnim pitanjima, pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne izbore. Teško se vežu i u ljubavnim su željama nestalni, a skrasiće se s partnerom koji im je pre svega prijatelj te im pruža željenu slobodu. Skloni su prevarama, no ako do toga dođe, dobro će ih sakriti.

Jarac očekuje apsolutnu vjernost

Pripadnici ovog znaka vrlo su tradicionalni i teško se vezuju za nekoga, no ako to učine, znači da misle kako bi to moglo trajati za cijeli život. Od svog partnera očekuju potpunu i bezuslovnu vernost, a prevaru će doživeti kao izdaju i odmah vas otpisati. Dobar se*s i djeca “ljepak” su koje Jarca drži u odnosu za cijeli život.

Vodoliji treba stalan izazov

Pripadnici ovog znaka po svojoj su prirodi poprilično nemirni te teško ostaju s ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov. Raznolikost je za njih omiljeni začin života, pa obično imaju dosta partnera u životu. Ipak, mogu se predati i zaljubiti, ali to puca ako se moraju previše prilagođavati. Skrasiće se s partnerom s kojim im nikad nije dosadno.

Ribe su najvjerniji znak u horoskopu

Za pripadnike ovog znaka može se reći da su oličenje vjernosti i odanosti te bi, da mogu, rado bili s jednim partnerom celi život. U ljubavi su uporni, romantični i sanjarski nastrojeni, a iz odnosa će otići tek nakon što nakupljene frustracije više ne budu mogle da drže u sebi, piše Noizz.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh