Svaštara

Pun Mjesec stiže 21. septembra i donosi buru emocija, lažne ljude i nepotrebne drame

Pun Mjesec stiže 21. septembra, a aspekti koji prate ovu emotivnu priču su naročito dinamični, stoga u narednim sedmicama možemo očekivati brojne promjene i nova iskustva.

Pun mjesec - Atma.hr

Vraća nas u prošlost, bude se sjećanja, a s njima i neki davni strahovi.

Izrazito smo emotivni, previše osjetljivi, zbunjeni, lako se rasplačemo, lako padnemo u stanje nezadovoljstva, ali sa druge strane bude se romantične težnje i potreba da nekome pomognemo.

Nešto što je skriveno i potisnuto sada izlazi na svijetlo dana. Snovi mogu biti burni i donijeti nam neku poruku. Ovaj pun Mjesec želi “čuti” vaše osjećaje, probuditi ih, u protivnom oni izlaze van kao lava prilikom vulkanske erupcije.

Ovan
Pripremite se, Ovnovi! Pun mjesec aktiviraće vašu dvanaestu kuću duhovnosti, podstičući vas da provedete vrijeme sami i ponovo se povežete sa svojim unutrašnjim glasom. Šta treba da otpustite u svom životu što bi moglo ometati vaš lični rast?

Vođenje dnevnika vam može pomoći da identifikujete svoju višu svrhu, kao i kako da joj se približite.

Bik
Vrijeme je za posao, Bikovi. Vaša jedanaesta kuća ambicija aktiviraće ovu lunaciju, unoseći tako neophodnu jasnoću u vaše planove.

Jedanaesta kuća takođe se bavi prijateljima i društvom, pa vam traženje podrške od prijatelja može pomoći da ostanete fokusirani na budućnost, kao i da vas usmjeri u pravcu uspjeha.

Blizanci
Prolazite kroz velike promjene u svojoj karijeri, a to se odnosi i na vaš imidž u javnosti. Pravljenje planova u vezi sa vašim profesionalnim pozivom odličan je način da provedete pun mjesec.

Uz svu ovu energiju Riba, imate zeleno svijetlo za velike snove!

Rak
Rakovi, vaša deveta kuća filozofije će se aktivirati pod ovim punim mjesecom, pa očekujte promjene u svojim shvatanjima, uvjerenjima i moralnim obavezama. Putovanje u ovom trenutku može biti posebno uzbudljivo. Ako ste zarobljeni u materijalnom svijetu, ovo lunacija vam pomaže da vidite magiju u svakodnevnom životu.

Niste u mogućnosti da putujete na novo mjesto? Nema problema – proširite svoj um usvajanjem nove vještine ili zaronivši duboko u knjige o različitim ideologijama.

Lav
Ovo lunacija pogađa ličnije i ozbiljnije dijelove vašeg života. Budući da se vaša osma kuća transformacije aktivira, vaša intuicija će biti na mjestu, pa nemojte zanemariti bilo kakva osjećanja koja se javljaju.

Takođe, oslobodite se onoga što više ne služi kako biste vaš bol i borbu pretočili u zlato. Ova kuća se takođe bavi gubitkom i ponovnim rođenjem, pa kada se spoji sa onostranom energijom Riba, to se može pretvoriti u uklanjanje određenih ljudi ili okolnosti. Ovi gubici mogu biti teški, ali su sa dobrim razlogom.

Pokušajte da pišete pisma kao način da vam pomogne da oslobodite emocije i krenete naprijed.

Djevica
Ovaj pun mjesec govori o vezama. To uključuje vaša lična i profesionalna partnerstva. Razjašnjavanje razgovora o snovima i željama sa voljenom osobom može vam pomoći u ovom trenutku.

Nasuprot tome, možete preći na sledeći korak profesionalnog odnosa koji ima potencijal da unaprijedi vašu karijeru. Trenutno učite da negujete ovu različitu dinamiku odnosa na iskrene načine i tretirate ih kao nešto više od onoga što vam mogu ponuditi.

Vaga
Vage, spremite se da se rastanete od nekih svojih tradicija. Tokom ovog punog mjeseca, loše navike se često ističu u nadi da će se zamijeniti za bolje.

Kao vazdušni znak imate tendenciju da držite glavu u oblacima kada su u pitanju vaši ciljevi i želje, ali možete se boriti sa ulaganjem napora da ih dovršite.

Pun mjesec u znaku Riba nudi vam priliku da prekinete veze sa ovim tradicijama i daje vam eteričan pritisak da istrajete.

Škorpija
Ljubav će vam biti na umu u narednom periodu. Ovaj pun mjesec može izazvati vaše interesovanje za postojećeg ljubavnika ili sanjarenja o savršenoj, idealizovanoj vezi. Iako može biti uzbudljivo maštati, izbjegavajte romantiziranje svakog potencijalnog ljubavnika na koga naiđete.

Ako ste u postojećoj vezi, možda ćete primijetiti neke kvalitete u svom partneru sa kojim se ne slažete dobro i koje ste ranije previdjeli.

Strijelac
Ova lunacija pogađa vašu kuću porijekla i doma. Ovo je veoma lično mjesto za boravak Mjeseca, tako da možete očekivati iskrene razgovore sa porodicom ili voljene osobe koje smatrate porodicom.

Uzmite ovo lunaciju kao znak planiranja porodične funkcije i provedite kvalitetno vrijeme sa bliskim osobama.

Jarac
Ova lunacija vas ohrabruje da progovorite, čak i ako se neke vaše ideje mogu činiti neobičnim. Vaša treća kuća komunikacije će biti aktivirana, pokrećući važne razgovore ili razmjenu misli. Tokom ovog punog mjeseca, proučavanje nečeg novog je dobar način da vaš um ostane stimulisan, a ne stagniran i preterano zabrinut.

Istražite nove žanrove u knjižari, probajte novo jelo ili gledajte dokumentarne filmove o temama o kojima ne znate mnogo.

Vodolija
Spremite se da pokažete finansijsko obilje tokom ovog lunacije. Vaša druga kuća novca će se aktivirati, što vas tera da iskreno pogledate svoje finansije.

Nemojte se iznenaditi ako sada naiđete na novi uspješan način stvaranja prihoda. Ako već niste počeli da monetizujete svoje vještine, počnite.

Ribe
Ribe, ovo lunacija vam daje priliku da razmislite o dijelovima sebe koje želite da promijenite i poboljšate. Vaša sklonost da se gubite u sanjarenjima može biti istaknuta. Djela govore više od riječi, pa ako ćete sanjati veliko, pobrinite se i vi da radite.

Iskoristite ovo vrijeme da razjasnite motive koji stoje iza vaših ciljeva i aspiracija, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh