Svaštara

Dnevni horoskop za 20. septembar 2021. godine

Ovan nezadovoljan, Bik zaljubljen, Blizanci zavode, Vaga preduzimljiva, Škorpija preosetljiva, Strelac ima udvarača, Jarac hrabar, Vodolija puna ideja, a Ribama potreban sistematski. Ovo je današnji dnevni horoskop za 20. septembar 2021. godine.

Ljubav - Ilustracija

OVAN
Posao
Nije loša vaša ideja, koliko možete da se skoncentrišete na konkretna dešavanja na trenutnoj poziciji, koju protežirate.

Ljubav
Niste još uvek zadovoljni sa partnerom u potpunoti. Osećate da treba određeno štimanje kroz vreme.

Zdravlje
Budite opušteniji.

BIK
Posao
Vaša poslovna strana može da bude zadovoljavajuća u onoj meri u kojoj ste vi suštinski zadovoljni svojim poslom, koji obavljate.

Ljubav
Uželeli ste se osobe, koja je daleko od vas. Konstantno mislite na nju i ne morate da se osvrćete za nečim što je bilo.

Zdravlje

Grlo vam je slaba tačka.

BLIZANCI
Posao
Možda ste se isuviše oslonili na druge ljude pa uviđate i jako brzo manjkavosti svog rada. Budite korektni i na vreme upozorite saradnike na eventualne probleme.

Ljubav
Volite igre zavođenja i slobodno se upuštate u avanturu, ovaj put. Morate da budete dovoljno oprezni.

Zdravlje

Solidno ovaj put.

RAK
Posao
Timski rad vam je najvažniji, a na čelu je osoba, koja ume da bude lider. Važna je dobra sinteza u vašoj poslovnoj priči kao i to da niko ne štrči u radu.

Ljubav
Vaše namere su iskrene i nemate pravo da rešavate samostalno svoje emotivne dileme ,koliko se uviđa mnogo bolja emotivna slika za neko vreme.

Zdravlje

Ne prija vam trenutna terapija.

LAV
Posao
Ponekad se ne kontrolišete u svom nastupu, koji je protežiran nametanjem svoje volje drugoj strani. Saradnici žele fer borbu.

Ljubav
Bićete skoncentrisani za nešto bolju ljubavnu soluciju i nemate nameru da se otvarate pred nepoznatim osobama. Iz prikrajka sve rešavate. Imate jaku intuiciju.

Zdravlje

Srčana aritmija.

DJEVICA

Posao
Morate da budete obavešteni o svemu šta se radi trenutno u vašem okruženju. Isuviše ste lagano shvatili svoje poslovne aktivnosti.

Ljubav
Volećete mnogo boljeg partnera, ali se ovde uviđa da ostajete sa nekim od ranije. Možete imati utisak da živite melodramu.

Zdravlje

Pojačan kašalj.

VAGA

Posao
Imate odlične poslovne ideje za nešto kasnije. Sačekajte nove momente u kojima doslovno možete da ubirete odlične plodove svog rada.

Ljubav
Isuviše ste dali svom partneru, ali on to nije umeo da ceni. Ostanite dovoljno prijateljski raspoloženi i sa merom objasnite da je bolje da se raziđete.

Zdravlje

Nemate veće probleme, trenutno.

ŠKORPIJA

Posao
Ukoliko ste od onih koji ubiru kamatu, nadajte se jačem finansijskom prilivu ovaj put, jer berza ume da vas iznenadi zasigurno.

Ljubav
Ostajete prijateljski raspoloženi za svoje okruženje a partnera ne zaobilazite već se intenzivno družite i pojačavate komunikaciju.

Zdravlje

Preosetljivi ste na pojedinu hranu.

STRELAC

Posao
Bićete dovoljno okrenuti polju inostranstva, ali ne u onoj meri u kojoj ste sami hteli. Bićete u odličnom raspoloženju, pa se ovde može uvideti i nešto bolja poslovna prilika, kada određeni problemi prođu.

Ljubav
Volite da izlazite. Imate naglašeno polje emocija i želite partnera pored sebe u većoj meri. Neko vam se otvoreno udvara.

Zdravlje

Povišen krvni pritisak.

JARAC

Posao
Imate petlju, ali vam se sugeriše da ne ulazite u raspravu sa svojim nadređenima koliko se od vas očekuje da budete pristojni i istrajni.

Ljubav
Isuviše ste iskreni ali i pasivni kada je emotivno polje u pitanju. Ne zaboravite da sve zavisi od vas kao i mnogo bolja prilika u narednom periodu.

Zdravlje

Posetite fitnes centar.

VODOLIJA

Posao
Imate odlične ideje za svoj rad, ali ima jedna mala digresija gde možete naići na negativne komentare. Budite istrajniji od neprijatelja.

Ljubav
Ne smete da se udaljavate od onih koji vas vole. Ne pokazujete dovoljno jak stav za mnogo toga, ali zasigurno ste od onih, koji ne zaslužuju da se nađu sami.

Zdravlje

Čuvajte se nazeba.

RIBE

Posao
Možda ste spremni na veći poslovni poduhvat, ali zasigurno se oseća malo zastoj zbog papirologije i nemogućnosti naplate dugova od ranije.

Ljubav
Skoncentrišite se na bitne detalje i ne pokušavajte nekoga od ranije da dezavuišete svojim pričama. Ukoliko je to jedna Škorpija budite iskreniji.

Zdravlje

Savetuje se jedan sistematski pregled.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh