Svaštara

SVEŠTENIK KOJI JE SILOVAO UČESNICU RIJALITIJA PUŠTEN IZ ZATVORA: Đokić ostavio ženu i troje djecu i odmah POBJEGAO IZ SRBIJE i preselio se u BiH odakle potiče

Sveštenik Milovan Đokić koji je osuđen zbog silovanja učesnice “Zadruge 5” Viktorije Mitrović, kad je imala 12 godina, pušten je na slobodu, nezvanično saznaje portal Pink.

Milovan Djokić - Kurir..

Đokić je osuđen na zatvorsku kaznu od pet godina nakon što je 2014. godine u crkvenom dvorištu silovao tada maloletnu Vikotriju. Slučaj je prijavljen policiji nakon što je Viktorija sve ispričala svojoj tetki, a suđenje je trajalo pune dve godine.

Milovan je prema nezvaničnim saznanjima nakon izlaska iz zatvora odmah napustio Srbiju i otišao u Bosnu i Hercegovinu odakle potiče.

U selu Pločica kod Kovina, gde je silovao Viktoriju, danas prema saznanjima medija žive Milovanova supruga i troje dece.

Sveštenikova ćerka danas je udata i navodno je prva komšinica porodice Viktorije Mitrović. prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh