Svaštara

Za Bika, Blizance i Jarca kreće haos u ljubavi, vraćaju se bivši da mole za oprost

Raskid - Blogspot.com

Kada Merkur pravi kvadrat sa Plutonom, počevši od 15. septembra, vrlo vjerovatno je da će bivši početi da nam se javljaju bukvalno niotkuda.

Na neki način, oni su pretnja koju sami prizivamo nazad u svoje živote. Dolazak ovih osoba će donijeti nemir u naše emocionalno blagostanje, a ovaj tranzit će nas dovesti u pitanje i razloge zašto su se uopšte vratili.

Postoji razlog zašto je ova osoba bivši, a ne „trenutni“ partner, a njihov ponovni ulazak u vaš život podsetiće vas na svaki razlog zbog kojeg niste zajedno.

Bik
Merkur u kvadratu sa Plutonom će uskoro uzdrmati vaš svijet, Bikovi. Vratiće vam se stari prijatelj ili bivši emotivni partneri – neko od koga ste bježali.

Ova osoba će vas izludjeti. Osjetit ćete da ste jednostavno poludjeli, jer kako biste drugačije podnijeli tretman kakav vam je ovaj vaš bivši pružio? Ova osoba će možda pokušati da vam privuče pažnju, ali znate njihove igre i ne igrate na njihov način – više ne.

Ipak, još uvijek ste bijesni zbog svega pa biste mogli da se ponašate neprijateljski i agresivno prema bivšem, ali ne morate da brinete – izgradili ste sebi lijep, jak put bez ove osobe. Neka pokušaju da vas vrate – nasmijat ćete se njihovom neuspjehu.

Blizanci
U cjelini može doći do velikog preokreta. Bivši se vraća u grad i čeka vas ovakav scenario: dobit ćete poruku od starog prijatelja – ili bivšeg. Oni žele samo trenutak vašeg vremena, da razjasne stvari i riješe određene nesporazume.

Biće to iskreni pokušaj da se rasčiste stvari. Bivši se nije vratio da biste ponovo pokušali, međutim, nećete to tako vidjeti.

Jarac
Prošli ste fazu u kojoj vam je drago što vam se bivši vraća, čak više ne vidite ni razlog zašto bi to željeli. Sa ovom osobom ste u takvom kanalu da više nemate ni temu za razgovor, a kamoli za nešto više od toga.

Toliko ste pretjerali sa ovom osobom da teško možete povjerovati da i dalje žele nešto s vama.

Vi ste možda nastavili dalje, ali oni su i dalje zaglavljeni sa vama. Čini se da još nisu naučili lekcije, a vi ćete ipak morati da se nosite sa njihovim insistiranjem.

Napravili ste toliko pozitivnih koraka u svom životu da ste shvatili da je jedini način da kažete ne prošlosti i svima koji su s njom povezani. Možda će bivši pokušavati, ali teško da ćete to primijetiti – jer ste napredovali sto posto, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh