Svaštara

Detaljan sedmični horoskop od 20.09. do 26.09. – Sreća bi mogla pratiti Raka, Strijelca i Jarca

Sreća bi mogla pratiti Raka, Strijelca i Jarca

Žena - Cosmopolitan.rs

Ovan: Tokom sedmice će vam se pružiti prilika da ispravite neke greške i obnovite svje gubitke. Mogli biste ostvariti lijep odnos sa nekim ljudima koji bi vam mogli pomoći da riješite neke jako važne stvari u svom životu. Vodite račina o tome da ne upadate u finansijsku raspravu sa nekim ljudima, posebno izbjegavajte rasprave sa članovima vaše porodice.

Izbjegavajte neiskrena objašnjenja o stvarima o kojima stvarno morate biti iskreni. To vam samo može stvoriti neželjene komplikacije u životu. Bik: Tokom ove sedmice bi se mogli javiti neki teški trenuci koji će zahtjevati praktične i promišljene radnje.

Možda neke probleme nećete moći riješiti u ovoj sedmici, ali je važno da ih ne produbljujete. Pokušajte napraviti kompromis, ublažiti negativ situacije i pronaći izlaz iz toga sa puno zdravog razuma. Ove nedelje će vas iznenaditi nova i stara poznanstva i prijateljstva.

Možete imati neočekivane sastanke ili telefonske pozive, neočekivane poruke i susrete. Blizanci: Osobe rođene u znaku Blizanaca bi mogle doživjeti neka iznenadna razočarenja. Možete biti tužni i uznemoren zbog jednog događaja koji bi vam se mogao desiti, a koji uključuje neke vama jako drage osobe.

Bićete suočeni sa jako teškom situacijom u kojoj ćete morati donijeti neke jako važne odluke koje će se ticati vašeg budućeg načina života. Pažljivo birajte svoje kontakte tokom ove sedmice i budite oprezni kome se povjeravate. Rak: Tokom ove sedmice biste se mogli naći u sitauaciji da odlučujete za nekoga drugog i da preuzmete obaveze i odgovornosti nekog od članova vaše porodice.

Bez obzira kroz šta bidete prolazili tokom ove sedmice i sa čim se budete suočavali, trudite se da ostanete optimitični.Vaš život je na pragu velikih promjena, ali imajte na umu da se promjene neće desiti preko noći te da je za njih potrebno vrijeme.

Lav: Lavovi bi mogli dobiti neke jako lijepe vijeti koje će imati jako lijep uticaj na cijelu vašu porodicu. Možda ćete moradi donijeti neke jako brze odluke u ovoj sedmici. Moguće su neke nagle promjene ili iznenadno putovanje. Morate više pažnje posvetii vašoj finansijskoj situaciji i više voditi računa o svojim troškovim i svom novcu.

Djevica: Za osobe rođene u znaku djevice ovo bi mogao biti sedmica pepuna jako zanimljivih i emotivnih događaja. Budite pažljivi sa svojim finansijama ove sedmice. Ne trebate se bojati, ali morate pažljivo pratiti svoj budžet. Ako ste u procesu izrade dokumenata, ugovora ili drugih finansijskih ugovora, provjerite i najmanje detalje.

Ne dozvolite da vaš anapetost i nervoza utiču na vaš odnos sa porodicom kako ne biste narušili lijep i harmoničan odnos kakav sad imate. Razmislite o tome šta možete učiniti kako bi atmosfera kod kuće ostala stabilna. Vaga. Tokom ove sedmice možete čuti neke jako lijepe vijesti vezane za nekog od vaših prijatelja i nekog od članova vaše porodice.

Ovo će biti povoljna sedmica za nove početke, odluke vezane za buduće promjene. Budite uporniji u onome što radite i trudite se da to radite sa mnogo ljubavi. Vaši rezultati na poslu će u ovoj sedmici više zavisiti od drugih nego od vas. Mogli biste imati neočekivane goste u ovoj sedmici, zato budite spremni.

Škorpija: Oni pripadnici koji su u potrazi za dodatnom zaradom ili honorarnim poslom bi mogli imati mnogo uspjeha u pronalaženju istog. U ovoj sedmici biste se mogli naći u jednoj situaciji koj avam se već desila u skoroj prošlosti, pa je jako važno da se sjetite kako ste tada reagovali i gdje te pogriješili kako ne biste istu grešku ponovili i drugi put.

Čuvajte se obmanje, zavaravanja i lažnih prijatelja i fokusirajte se na sebe i ljude kojim je zaista stalo do vas. Na poslu ili u poslu izbjegavajte probleme s ljudima koji vas žele diskreditovati. Sukobi i ljubomora će stvoriti neravnotežu u vešem životu.

Strijelac: Ovo bi mogla biti jako važna sedmica za one pripadnike ovog znaka koji žele započeti nešto novo u svom životu. Ovo će biti jako povoljan period za sve vrste sastanaka i pregovora. Bićete jako zabrinuti za svoju budućnost i za to kako će se vaši planovi dalje odvijati.

Ovih sedam dana doprinijet će ostvarenju vaših planova vezanih za ljubav i lični život. Ljubomora nikada nije dobra, čak i ako za to postoji dobar razlog. Jarac: Sedmica će zahtijevati da budete praktični i odgovorni u postupanju sa finansijskim dokumentima i novčanim obavezama.

Moguće su greške i zablude. Sukob koji dolazi ove sedmice pokazaće vam da takvo suočavanje ne rješava probleme. U ljubavi će biti teško ispravno procijeniti trenutni razvoj vaše veze, a to može uzrokovati nesporazume ili kontradikcije.

Nemojte ograničavati svoj društveni život i nemojte provoditi previše vremana u samoći i tišini svog doma. Vodolija: Ako želite izbjeći frustracije morate ostati realni i praktični. Vjerovatno će za sukobe u većini slučajeva biti vaša krivica, zbog vašeg nestrpljenja i nespremnosti da shvatite položaj drugih ljudi. Problemi u ovom periodu će brzo proći.

Ljudi rođeni u znaku Raka, Ribe ili Škorpije imat će dobar utjecaj na vaše poslove. Vaša će vam karijera biti važna jer ćete sada imati priliku napredovati. Ribe: Ovo će biti povoljna sedmica za profesionalni uspjeh, posebno ako vaš posao uključuje putovanja ili ljude iz drugih područja.

Biće to dobra sedmica za početak novog posla, čak i ako to zahtijeva putovanje ili preseljenje na neko drugo mjesto ili zemlju na neko vrijeme. Sedmica vam može otvoriti nove mogućnosti, ali samo ako ste ih spremni iskoristiti. Sve će zavisiti o stečenom znanju, iskustvu, ambicijama i osjećaju odgovornosti, prenosi Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh