Svaštara

Ko se zaljubi do ušiju, pa idealizuje sve u svojoj mašti, a ko se ZALJUBI najmanje 28 puta dnevno: Ovo je PET horoskopskih ZNAKOVA koje Amor najbrže pogodi

Njihove emocije se brzo rasplamsaju…

Ljubav - Infpult.info

“Zaljubim se pet-šest puta u roku od tri minuta”, često je parola kojom se vode ovi znakovi. Njima nije važno da li su upravo završili vezu sa osobom sa kojom su planirali cijeli život, jer oni jednostavno moraju da budu zaljubljeni kako bi osjetili da su živi.

Ovo je pet horoskopskih znakova koje Amorova strijelica najčešće pogodi.

Strijelac

Prvo mjesto pripada, naravno Strijelčevima. Strijelac u osnovi nije u stanju da živi ako nije u ljubavi. Život je previše siv i monoton jednom Strijelcu ukoliko nije ispunjen ljubavlju. Zato se Strijelac zaljubljuje odmah, strasno i žestoko, ali to ne traje dugo. Čim ono prvo ludilo počne da blijedi, on ide u potragu za novim osjećanjima koja će da ga održavaju u životu.

Blizanci

Blizanci se zaljube odmah, strasno i zauvijek. Vjeruju da je njihov izabranik čovjek njihovog života. Samo Blizanci su danas jedno, a sutra drugo i zato se sutradan ponovo i iznova zaljubljuju, ali u sasvim drugu osobu i to bude isto tako zauvijek.

Vaga

Vage uvijek vagaju, pa je kod njih dobro poznata situacija želim da volim, želim da patim kao glavni princip život. Jedini problem je što čim dobiju uzvraćenu ljubav, one se odmah predomisle. Ne želim da volim, ne želim da patim.

Lav

Lavovi se dok se zaljubljuju tri puta nedjeljno. Međutim, Lavovi ne samo da se munjevitom brzinom zaljubljuju, već isto tako brzo gube interesovanje za predmet njihove ljubavi, koji ponekad nemaju ni vremena da upoznaju.

Ribe

Ribe su uvijek u potrazi za ljubavlju, jer bez ljubavi one ne dišu i ne žive. Ali, kod Riba ako ne postoji čovjek koji je pogodan, ona se do ušiju zaljubljuje u sopstvenu maštu i tu je mirna, ispunjena i sretna, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh