Svaštara

Najštedljiviji znaci horoskopska: Oni novac nikada ne troše na nepotrebne stvari

Ekonomičnost nije uvijek loša stvar. Uostalom, možete uštedjeti za stvari koje stvarno želite i koje su vam zaista potrebne.

Horoskop & novac - Vestibalkan.com

Što se tiče definisanja osobe kao štedljive, astrologija ima svoju ulogu. Kako piše Pinkvilla, postoje četiri horoskopska znaka koji najveće štediše i nikada ne troše novac na nepotrebne stvari.

Jarac
Jarci žele da stvari budu jednostavne i jasne. Oni tačno znaju gdje će potrošiti novac, a gdje neće. Uvijek dvaput razmisle prije nego što potroše novac, čak i kada se cijena čini nevažna.

Bik
Kada god izađu na ručak ili večeru, uvijek sami plaćaju za sebe. Vole da čuju savjete od svojih najvjernijih prijatelja kada je u pitanju novac, a Bikove nikada nećete vidjeti kako ulažu u nevažne stvari.

Blizanci
Oni najviše vole zabavu, ali znaju kada je novac potreban i kada nije. Izuzetno su pametni investitori i radije svoj novac ulažu u stvari koje im mogu donijeti dobre rezultate.

Lav
Bez obzira na to koliko Lavovi mogu biti odvažni i šarmantni, oni su velike štediše. Iako će Lavovi potrošiti na sebe, to će uvijek biti za potrebne stvari. Potrošit će i na svoje prijatelje, sve dok sljedeći put oni potroše na njih, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh