Svaštara

HOROSKOP – OD SUTRA POČINJE OLUJA LJUBAVI! MARS JE U VAGI DO 30. OKTOBRA: Neko će vas zavoditi, ali ima tajne namjere!

Horoskop – Saznajte šta vam donosi Mars u Vagi od 15. septembra do 30. oktobra!

Horoskop - Alo.rs

Od 15. septembra do 30. oktobra Mars, planeta akcije, delovanja, prelazi u znak Vage. U ovom ćemo periodu biti usmjereni na naše odnose, partnerstva, na druge ljude i na ono što nam pristiže od njih, prenosi Sensa.

U razdoblju koje će trajati do kraja oktobra neki naši odnosi će se promijeniti, vidjet ćemo neke stvari koje su nam do sada promicale, upoznat ćemo nove ljude, možda i prekinuti ili zahladiti odnos koji nam zadaje nevolje.

Sada više nego ikada imamo priliku vidjeti sebe u ogledalu koje nam pridržavaju drugi ljudi. Ono što nas jako uznemiruje kod njih, ono što nas ubacuje u stanje otpora, što nas ljuti, vjerovatno je nešto što imamo i u sebi, ali smo nespremni da se sa tim suočimo. Jer to preziremo, jer nam to smeta…

Zato naredni dani mogu biti i jako poučni u smislu ličnog razvoja, naročito ako zauzmemo ulogu svjesnog posmatrača i gledamo bez reagovanja, bez drame.

Aha, ovo me ljuti…

Zašto me to ljuti?

Šta to govori o meni?

Koliko ste dobri u postavljanju granica? Znate li se zaštititi od onoga što dolazi i, a ugrožava vas. Ako se usudite da izrazite sebe, kažite “ne” onda kada to zaista trebate.

Dajete li se premalo ili previše u svoje odnose? Ravnoteža primanja i davanja je ključna.

Izvjesno je da će vam se neki ljudi sada prikazati u novom svijetlu, da ćete trebati donijeti neke odluke, što neće uvijek biti jednostavno jer ovaj Mars dosta donosi dvoumljenja, neodlučan je.

Šta ako se odlučim za opciju A i u potpunosti izgubim sve druge mogućnosti?

Ovaj Mars je veliki šarmer i zavodnik. Ukoliko vam se učini da vas neko osvaja, moguće je da iza toga ne stoje ozbiljne namjere, zato sebi dajte vremena.

Pravednost, traženje ravnoteže, medijacija, miroljubivo rješavanje sporova, ali i pasivno agresivno ponašanje neke su od njegovih karakteristika.

Sporovi, parnice, početak novog partnerstva, raskid lošeg odnosa – sve su to mogućnosti koje su izvjesne u narednom periodu.

Astrolog Julijana Oremović


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh