Svaštara

Kakav dan je pred nama: Blizancima je potrebno vrijeme za sebe, Djevicama se osmjehuje sreća, Rakovi se prepuštaju ljubavi i strasti

Nova radna nedelja je pred nama. Da li ste spremni za sve što vam zvezde spremaju. Pred vama je dnevna astro prognoza, pogledajte šta kažu zvezde?

Ljubavni par - Blogspot

OVAN

Istraživaćete i pokušavati da dođete do informacija koje su vam bitne za projekt oko koga ste angažovani. Dan je dobar da otkrijete skrivene stvari. Ako odigrate na pravi način, ovo može uticati i na vaše finansije. U kontaktu sa dragom osobom impulsivnost.

BIK

Muči vas problematika koju ćete uporno pokušavati da razrešite, ali nisam sigurna da ćete biti zadovoljni rezultatima. Ostvarenje ovoga smatrate izazovom za sebe i spremni ste da se aktivirate što više. Jaka potreba za partnerom, nedostajanje.

BLIZANCI

Koliko god pokušavali da se aktivirate i odradite obaveze, niste baš u najpodsticajnijem raspoloženju. Radije biste se povukli i uzeli malo vremena samo za sebe. Jako razmišljate o jednoj osobi, ali smatrate da nije vreme da napravite prvi korak.

RAK

Vama se danas otvara poslovna mogućnost preko prijatelja ili kolege. U svakom slučaju bi ovo trebalo iskoristiti, pošto obećava brzu zaradu. U hedonističkom ste raspoloženju, pa ćete najradije uživati sa voljenom osobom i prepustiti se ljubavi i strasti.

LAV

Do vas stižu vesti o odlaganju sastanka ili dogovora oko koga ste se toliko pripremali. Umesto ovoga, bacite se na papirologiju koja odavno čeka da bude završena. Planirate susret sa nekim koga ste nedavno upoznali i nema razloga da propustite današnji dan.

DEVICA

Devicama se danas lako može osmehnuti sreća, pa će dobiti informacije o poslovnom putovanju. Jedno podsticajno i dobro raspoloženje tokom celog dana, energija je u porastu i potrebno vam je da sa voljenom osobom provedete popodne ili veče.

VAGA

Neko od nadređenih će razgovarati sa vama o projektu koji ste pokrenuli u prethodnom periodu. Nema potrebe da zazirete od ovoga, imate više nego dovoljno argumenata i ubedljivosti. Danas budite malo tolerantniji prema partneru, nervozan je.

ŠKORPIJA

Dogovarate susrete i ceo dan ćete provesti u pokretu, ako ne fizičkom, a ono mentalnom. Ovo je pravi trenutak da pokrenete pitanja koja vas muče. Budite spremni da otvorenije pokažete naklonost prema nekom ko vam je simpatičan.

STRELAC

Računajte na mnogo obaveza, ali se potrudite da ih završite što pre i ne ostavljajte ništa za sutra. Pored ovoga, neophodno je da pokrenete priču sa saradnikom ili da makar zakažete susret za neki od narednih dana. Dobra komunikacija sa partnerom.

JARAC

Čini vam se da su se sve obaveze ovog sveta natovarile na vas. Ne znate na koju ćete pre stranu, ali pokušavate da ispoštujete sve ono na šta ste se obavezali. Nemojte se obazirati na povremene distrakcije od strane kolega i saradnika.

VODOLIJA

Danas pamet u glavu i ne brzajte ni u kakvim odlukama. Takođe, ne dozvolite da vas drugi izbacuju iz takta, izbrojte do deset i smirite se. U emotivnim relacijama ne nastupajte nervozno, bolje je da se ne vidite sa partnerom, nego da isprovocirate svađu.

RIBE

Mislićete da možete da se oslonite na nekog danas, ali ispašće da ste se radovali bez razloga. Obećani posao ili dogovor lako se može izjaloviti. Vi ste u malo mutnom raspoloženju pa nećete biti baš najbolje volje pri susretu sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/http://venerasapapilotnom.com/


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh