Svaštara

HOROSKOP – U UTORAK NAS OČEKUJE TEŽAK UDAR PLANETA, A 1 STVAR MORATE DA IZBJEGNETE: Ne činite ovo, povlači vas na dno!

Horoskop upozorava – budite oprezni 14. septembra za vrijeme opozicije Sunca i Neptuna!

Horoskop - Telegraf.rs

Sunce će biti u opoziciji sa Neptunom od 14. septembra i učinit će da budete osjetljiviji, mogu se javiti nesigurnosti, kompleksi i negativne emocije. Jedini način da se zaštitite od svog osjetljivog ega jeste izbjegavanje sukoba.

U ljubavi su moguće igre moći, obmane i prevare, kao i podmukle taktike i igrice. Možda ćete baš vi biti pokretač ovih manipulacija u odnosu, ali prije nego što se zaigrate, razmislite koliki rizik preuzimate. Nikako ne prepuštajte stvari trenutnom raspoloženju i slučaju, a pazite koje riječi koristite kako ne biste povrijedili tuđa osjećanja.

Jedini odbrambeni mehanizam tokom opozicije Sunca i Neptuna jeste vaše samopouzdanje, pa radite na njemu najbolje što možete i umijete. Najbolji način za to jeste da ovladate svojim kreativnim i duhovnim darovima. Saosjećanje i idealizam su vaše jake strane koje mogu dovesti do samouvjerenog samoizražavanja u karijerama poput politike, ljudskih prava ili dobrotvorne organizacije. Probudite kreativne talente koji uključuju muziku, pisanje, poeziju, ples i modu.

Najvažnije je da izbjegnete sukobe, a zbog povećane osjetljivosti možete postati meta za toksične ljude koji će pokušavaju da vas iskoriste. Naučite da kažete “ne” i da odete u pravom trenutku. Budite oprezni u započinjanju novih veza.

Budite vrlo jasni sebi i drugima u vezi sa svojim namjerama. Ne može biti sivih zona, samo da ili ne. Svaka obmana, podmukla taktika ili laganje s vaše strane brzo će vas povući na dno. Ako se suočite sa razočaranjem i obeshrabrenjem, biće u iskušenju da pobjegnete od surove realnosti života i da živite u snovima. Spustite se na zemlju, odvažite srce, jer ste hrabri da se suočite sa svim izazovima koje ovaj aspekt donosi, piše Sensa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh