Svaštara

Detaljna astro analiza za Oktobar – Šta bi mogli očekivati Vaga, Škorpija i Strijelac

Šta bi mogli očekivati Vaga, Škorpija i Strijelac.

Horoskop - Express.co.uk

Vaga: Osobe rođene u znaku Vage bi trebale biti prijatnije u odnosu sa drugim ljudima. Velikodušnost i dobri odnosi sa ljudima koji vas okružuju bi mogli učiniti da postignete velike stvari. Ne biste trebali razmišljati o negativnim stvarima i budite optimističniji ako želite postići uspijeh.

Ovo bi mogao biti jako povoljan period kada je u pitanju ljubav. Kada je u pitanju vaša karijera mogle bi se pojaviti neke manje prepreke sa kojima ćete se nositi bez većih poteškoća. Vagama se preporučuje da se pridržavaju svojih ustaljenih navika i rutina vezanih za zdravlje.

To će vam osiguradi da svoje zdravstvene probleme držite pod kontrolom. Kada su u pitanju vaše finansije važno je izbjegavati uzimati zajmove i kredite.

Škorpija: Ako pokažete malo hrabrosti i upornosti, mogli biste osvojiti osobu koja vam već neko vrijeme ne izlazi iz glave.

U ovom mjesecu ćete imati jako dobar odnos sa svojim radnim kolegama što će imati pozitivan uticaj na razvoj vaše karijere. U vašem privatnom životu bi moglo doći do nekih sukoba i odlaganja, pa je jako važno da se pozabavite rješavanjem svojih privatnih problema.

Pokušajte da vratite dobre odnose i stabilnu komunikaciju sa članovima svoje porodice. Kada su u pitanju vaše finansije, planete vam neće biti naklonjene. Nije dobro započinjati nikakve nove projekte koji zahtjevaju velika ulaganja. Dobro razmislite prije nego što se odlučite gdje ćete uložiti svoj novac.

Strijelac: U ovom mjesecu Strijelčevi bi se trebali fokusirati na svoje privatne odnose i ljubavne veze. Trudite se da izgradite povoljan odnos sa članovima svoje porodice i sa svojim partnerom ako želita da u vašem životu vlada harmonija i sreća. U vašoj karijeri bi se mogle javiti neke prepreke sa kojima ćete se morati pozabaviti i koje će zahtjevati dodatnu posvećenost.

Budete li održavali dobar i prijateljski odnos sa svojim radnim kolegama neke svari ćete riješiti mnogo lakše. Vaše finansije će doživjeti procvat, a mogla bi vam se pružiti i mogućnost za pokretanje nekih novih projekata i oživljavanje starih ideja, prenosi “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh