Svaštara

HOROSKOP ZA NEDJELJU, 12. SEPTEMBAR: Pozitivna promjena u ljubavi čeka Ovna, poteškoće i razočarenje za Vodoliju i Lava, Jarac se može razboljeti

Ne odlaži za sutra ono što mozeš odložiti za prekosutra.

Horoskop - Astrousluge.com

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete imati neke probleme koje ne očekujete. Važno je da u svakoj situaciji delujete smireno i da se posvetite maksimalno svom poslu danas.

LJUBAV: Novo poznanstvo vas očekuje i to sa osobom koja neće imati problem da vam otvoreno pokaže svoje želje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa srcem kod vas u narednom periodu. Idite na redovnu lekarsku kontrolu i uzimajte svoju terapiju na vrijeme, posvetite se vašem zdravlju.

BIK

POSAO: Iako pokušavate da napravite balans i da rešite poslovne probleme, danas vam to baš i ne polazi za rukom. Moguće je da će dosta toga biti van vašeg uticaja tokom ovog dana.

LJUBAV: Osjećate da ste ograničeni emotivnim odnosom u kojem ste trenutno i smatrate da bi vam bilo lakše kada biste bili slobodni. Možete da očekujete neke manje poteškoće na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj možete da imate naglašene tškoće sa varenjem pa se posavjetujte sa ljekarom.

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je dobar dan tokom kojeg ćete željeti poslovne promjene ali nećete moći da ih realizujete. Moguće je da vam neće biti lako da ostvarite sve svoje planove.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom nije onakva kakva ste želeli da bude. Spremni ste da stavite tačku na tu vezu. Imate osećaj da je vreme da nastavite dalje sa svojim životom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kašljem. Očekuje vas period u kojem ćetee imati naglašene probleme po pitanju disajnih puteva. Povedite više računa o sebi.

RAK

POSAO: Promene na polju finansija vam unose osjećaj straha i nesigurnosti. Pitate se da li ćete moći da iznesete sve troškove koji vas očekuju u bliskom vremenskom periodu.

LJUBAV: Dosta toga vas opterećuje, pa niste preterano raspoloženi za ljubav. Vaš partner to tumači kao gubitak interesovanja za njega. Nije vam lako da napravite balans.

ZDRAVLJE: Problemi sa apetitom su naglašeni kod vas. Zbog nestabilne emotivne situacije možete da budete skloni gubitku apetita ili drugoj krajnosti- pretjerivanju sa hranom.

LAV

POSAO: Preopterećeni ste problemima koji vas na ovom polju prate još iz prošlosti. Moguće je da vam nije lako da sve rešite. Moraćete da pokažete mnogo istrjnost i upornosti.

LJUBAV: Niste raspoloženi za nova ljubavna poznanstva i nekako se povlačite u sebe. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tome da se na neki način osamljujete.

ZDRAVLJE: Sklonost ka depresiji je naglašena. Bilo bi dobro da se sa nekim posavetujete oko stanja koje vas muči. Razgovor sa stručnim licem bi mogao da vam bude od pomoći.

DJEVICA

POSAO: Nije vam lako da se pokrenete i da mijenjate stvari na poslovnom planu jer za to nemate pravu podršku. Moguće je da u ovom periodu nemate mogućnost odluke.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je zauzeta ili bi veza sa njom iz nekog razloga, možda zbog poslovne saradnje, morala da bude tajna. Očekuje vas nepovoljan period.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su naglašeni kod vas. Moguće je da ste prilično nervozni i da vas prate stresne okolnosti pod kojima ne možete da funkcionišete baš najbolje.

VAGA

POSAO: Pokušajte da se oslonite najviše na sebe i sopstvene sposobnosti a manje da očekujete pomoć od drugih ljudi. Pred vama je povoljan period da rešite neke svoje probleme.

LJUBAV: Udvara vam se osoba koja vam u isto vrijeme budi znatiželju ali isto tako i osjećaj straha i nesigurnosti. Nije vam lako da prelomite ni na jednu stranu po pitanju odluke vezane za nju.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv u narednom periodu i važno je da vodite računa o sebi. Na vreme se posavjetujte sa vašim lekarom u vezi svega što vas muči.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je dan koji možete da iskoristite za pozitivne poslovne promjene koje će vam biti značajne. Ne biste trebali da očekujete veće probleme kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Ulazite u fazu tokom koje vas prati osećaj usamljenosti. Moguće je da razmišljate o početku nove veze i da imate jaku želju da vam se desi neka nova ljubavna priča.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče. Moguće je da ćete na polju zdravlja u većoj meri biti opterećeni poteškoćama. Potrudite se da povedete više računa o sebi.

STRIJELAC

POSAO: Moguće je da ćete otkazati saradnju koju ste dogovorili ili ćete napraviti neke neočekivane poslovne promjene. Važno je da budete spremni na sve.

LJUBAV: Kao da na neki način niste spremni da se posvetite svom partneru u onoj meri u kojoj bi on to želeo. Dolazi period u kojem bi lako mogla da se desi kriza u vašoj emotivnoj vezi.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate. Vrijeme je da pokažete da ste odgovorniji prema svom zdravlju i da možete da prevaziđete loše navike koje ste stekli.

JARAC

POSAO: Jedino finansijama niste zadovoljni kada je posao u pitanju i pokušavate da na tom polju ostvarite pomak. Možete da očekujete da će neke stvari biti van vašeg domašaja.

LJUBAV: Gubite povjerenje u partnera jer ga već nekoliko puta hvatate u laži. Pitate se čemu sve to vodi. Dolazi trenutak u kojem će biti neophodno da se odmah suočite sa vašim problemima.

ZDRAVLJE: Problemi sa urinarnim traktom su naglašeni kod vas, možete u većoj meri da budete skloni upalama i infekcijama na ovom polju. Na vrijeme posjetite ljekara.

VODOLIJA

POSAO: Tokom današnjeg dana možete da budete veoma skloni tome da na poslovnom planu pravite neke veće greške. Nije vam ni malo lako da se dobro organizujete.

LJUBAV: Imate probleme sa voljenom osobom i pokušavate to da sakrijete od očiju javnosti. Pred ljudima ne pokazujete slabosti jer ne želite da bilo ko zna kako se osećate.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom. Očekuje vas period u kojem ćete na polju zdravlja u većoj meri biti skloni tegobama. Izbjegavajte naprezanje kao i stres.

RIBE

POSAO: Uspeli ste da prevaziđete probleme na poslovnom planu i ponosni ste na sebe zbog toga. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnim dešavanjima u budućnosti.

LJUBAV: Voljena osoba vam je pokazala da nije savršena i da neke njene mane morate da prihvatite kako bi vaš odnos opstao. Pred vama je period kompromisa i prihvatanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa peskom u bubrezima. Očekuje vas faza u kojoj ćete u većoj mjeri biti skloni tegobama po pitanju urinarnog trakta pa vodite računa o tome, piše Alo!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh