Svaštara

TRI horoskopka znaka ulaze u LOŠ period koji će trajati do KRAJA GODINE: Očekuje ih tri mjeseca PROBLEMA, finansijskog pada i LJUTNJE

Astrolozi predviđaju da će početak jeseni donijeti olakšanje i udah svježeg vazduha, novu energiju, povoljne okolnosti na ljubavnom planu, ali, ne za sve horoskopske znake.

Tužna žena - Zenskica.com

Tri horoskopska znaka se neće provesti ljepo do kraja godine.

I dok će oktobar da im bude podnošljiv mjesec koliko toliko, novembar i decembar neće.

Novembar donosi dva pomračenja koja izazivaju intezivnu energiju, haos i nestabilnost. Njihova najveća mana je to što izazivaju ljutnju, poplavu emocija i iscrpljenost.

U decembru će Venera krenuti retrogradno i to će pomalo uguštiti romantiku, ali donosi i finansijske probleme. Moguće su mnoge napetosti, dogodiće se raskidi u već, ali i finansijski krah.

Ribe

Venerin tranzit u znak Strelca, koji kvadrira vaš znak donosi neslogu, stres i osjećaj da su stvari stalno “isključive”. Očekujte frustracije u sferi ljubavi i novca, posebno od 7. oktobra do 4. novembra. Zatim, od 24. novembra do 12. decembra, Merkur boravi u Strelcu, komplikujući vašu komunikaciju i planove za putovanja. Tokom ovog perioda očekuje nas i pomračenje Sunca. Na samom kraju jeseni Mars u Strelcu ponovo je u kvadratu sa vašim znakom. N eočaavjte, ovo je peeriod kada ćete naučiti nešto vrijedno, a olakšanje vas očekuje i tokom sezone Škorpiona (od 23. oktobra do 20. novembra). Svaki izazov koji pređete učiniće da postanete još jači.

Djevica

Djevica, budući da se vaš znak suprotstavlja Ribama, bavićete se mnogim izazovima na romantičnom planu. Vaš ljubavni život i finansijski uspjeh vjerovatno će stagnirati početkom jeseni, ali dobra komunikacija može sve rešiti. Pomračenje Sunca verovatno će na vas uticati tako što će am pokvariti neke planove i otežati organizaciju, što Djevicama može teško pasti. Na sreću, ova energija brzo prolazi. Olakšanje stiže sa vladavinom Jarca.

Vodolija

Tokom sezone Vage (od 22. septembra do 22. oktobra) osjećaćete se razdražljiv, ali veće izazove donosi vladavina Škorpije. Kada Venera uđe u Jarca 5. novembra (ostajući tamo do 2022.), vaš ljubavni život će pretrpeti ozbiljan udarac, posebno kada se Venera okrene retrogradno 19. decembra. Ova retrogradnost dovodi u pitanje naše odnose, ponovo se vraćamo bivšim ljubavima, ali pravimo i iste greške kao nekada. Merkur u Jarcu od 13. decembra donosi nesigurnost i zbunjenost, ali početak 2022. godine biće sjajan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh