Svaštara

Ova 4 znaka Zodijaka će do kraja septemba 2021. ostvariti sve svoje želje i snove pretvoriti u stvarnost

Evo za koja 4 horoskopska znaka dolazi idealno vrijeme da ostvare sve svoje želje, steknu dodatni profit, napreduju na profesionalnom planu i ono o čemu su sanjali dožive u stvarnosti.

Horoskop - tportal.hr

Ovaj mjesec im nudi priliku da promjene svoj život na bolje, a mogu očekivati i veći priliv novca.

Bikovima će sve ići od ruke u narednom periodu. Nadređeni će biti zadovoljni vašim radom, a postoji mogućnost da sasvim slučajno dobijete ponudu za dodatni posao koji bi mogao da preraste u nešto mnogo veće, piše “Luftika“.

Prilika za napredovanje i veću novčanu zaradu imaće i Ovnovi. Ovo je period kada biste trebali da date sve od sebe čak iako uslovi nisu idealni. Trud i zalaganje će se definitivno isplatiti.

Škorpije će dobiti priliku da pokažu kolegama sve svoje kvalitete, a to će im biti vraćeno kroz napredovanje na poslu i dodatnu zaradu. Odličan je period i za započinjanje samostalnog biznisa.

Pozitivna promjena na polju finansija očekuje i Blizance.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh