Svaštara

NAJVEĆI LAŽOVI HOROSKOPA: Slagat će dok vas gledaju pravo u oči i neće ni TREPNUTI, a 1 znak je ubjedljivo najgori od svih!

Svi znamo da ne bi trebalo lagati, a opet, neki to često rade. Od sitnih bijelih laži, koje služe da se “elegantno” izvučemo iz neke situacije ali da nikoga ne uvrijedimo niti povrijedimo, pa sve do baš “masnih” za koje se svi pitaju – zašto bi neko ovo rekao?

Već smo vam rekli ko su najveći manipulatori horoskopa i kome u ljubavi ipak ne bi trebalo verovati, a sada vam predstavljamo najveće lažove horoskopa!
Možda će vas zanimati

Ovan

Tvrdoglavi perfekcionista ponekad će koristiti laži da se izvuče iz obaveza. Ovnovi će slagati i u vezi, ne zato što nešto kriju, nego zato što jednostavno ne mogu da podnesu da nisu u pravu ili da neće sve biti po njihovom. Ovan je, međutim, znak koji će prvi priznati da je malo izvrnuo istinu i prihvatiti krivicu.

Devica

Neće izdržati a da vas nešto ne prevesla, naročito ako se osjeća ugroženim na neki način. Djevice će probati da se izvuku uz laž čak i ako im se čini da osjećaju neku pretnju koja uopšte nije realna. Najčešće su to laži o tome da li su nešto uradili (a nisu), ili će pokušati da vas ubijede da neki razgovor nije izgledao onako kako ga se vi sjećate.

Škorpija

Takozvani najtajnovitiji znak horoskopa će povremeno posegnuti za lažima kako bi ostvario svoj cilj. Škorpije u ovom smislu mogu da budu vrlo manipulativne, pa dobro pazite šta vam pričaju i promislite da li u to vjerujete. Škorpija nikada neće priznati da je slagala!

Ribe

Kao i Lav, i Ribe imaju želju da održe svoju reputaciju zbog čega ne prezaju od toga da vas slažu kako bi ostvarili svoj cilj. Ribe će često lagati na poslu, kako bi ostale “na vrhu”, možda to neće biti krupne laži ali će svi oko njih moći da to primete. Ako ste rođeni u znaku Ribe, nemojte misliti da niste već “provaljeni”. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh