Svaštara

Osvojila POLA MILIONA na lutriji i došla na prodajno mjesto: Tamo se dogodio nevjerovatan preokret

Ni u snu nije mogla da zamisli da bi mogla da doživi ovakav dan u životu.

Tužna zena - Blogspot.com

Život je pun drama i teško da možemo sa sigurnošću da znamo kako će nam se neka neočekivana epizoda završiti, čak i da naslućujemo njen kraj.

Italijanka koja je osvojila pola miliona eura na greb-greb lutriji doživela je istog dana i najljepše i najgore trenutke.

Ona je u jednom baru, u trenucima dosade kupila srećku nadajući se da bi sreća mogla da je pogleda. Ne samo što ju je pogledala, već ju je nagradila ogromnom svotom.

Ne vjerujući u ono što joj se upravo dogodilo, Italijanka iz Napulja vratila se u bar Via Materdei zatraživši da joj zaposleni potvrde da je imala nevjerovatnu sreću.

To se pokazalo kao kobna greška, jer je vlasnik Gaetano Skutelaro uzeo srećku kako bi tobože kontaktirao lično lutriju, a onda je samo otišao u drugu prostoriju, iz koje je izašao na ulicu, sjeo na skuter i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Iste večeri, Skutelaro je uhapšen na aerodromu u Rimu.

Ne samo što je noć proveo iza rešetaka, već je postao najpoznatiji prodavac lutrije u Italiji. Mediji su odmah objavili njegov plan koji se sastojao u tome da unovči srećku što prije a onda i napusti Italiju sa pola miliona eura u džepu.

Skutelaru je plan bio da ode na Kanarska ostrva i tamo se pritaji na određeno vrijeme.

Kako je Skutelaro otkriven, ako policija kod njega nije pronašla srećku, a ni novac?

Napravio je grešku kada je na aerodromu u Rimu dao svoje podatke, odnosno pasoš. Policija je munjevito reagovala jer je dobitnica pola miliona eura prijavila slučaj tokom dana, a organi reda su, jasno, imali sve podatke o Gaetanu.

Novac je pronađen u banci u Latini gdje je tokom popodneva otvorio novi račun i na njega je proslijedio svu sumu. Gaetano nije želio da prizna da ima veze sa krađom srećke.

Policiji je rekao da je on žrtva, odnosno da je gospođa iz bara pokušala da od njega ukrade listić. Administrativna agencija za carinu i monopol, anulirala je vrijednost čitave serije kojoj je pripadao dobitni listić, a oduzeo je dozvolu za rad baru u kome se prodavala lutrija.

Ono što dobitnici nagrade sada najteže pada je što je ceo slučaj pod lupom policije i pitanje je da li će uopšte vidjeti ovaj novac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh