Svaštara

Zemljani horoskopski znaci kriju mnoge tajne – ovih 8 stvari o njima sigurno NISTE ZNALI!

Horoskop - Žena.hr

Znaci zemlje – Bik, Djevica i Jarac su poznati po tome što su više u harmoniji sa fizičkom stvarnošću. Oni imaju nevjerovatnu sposobnost da iskoriste materijalne predmete i time poboljšaju svijet. U nastavku ćemo navesti specifične karakteristike vezane za zemljane znakove.

1. Oni su strpljiva bića
Uprkos njihovoj hladnoj i strogoj pojavi, zemljani znaci su zapravo strpljivi ljudi. Posjeduju beskrajno strpljenje i vole da čekaju prave ljude u svom životu. Ono što je sigurno je da nikad ne odustaju- čak i onda kada bi trebalo.

2. Oni su veliki hedonsiti
Zemljani znaci vole da užvaju u dobroj hrani, lijepom spa centru i lijepom poklonu. Takođe vole da se razbacuju. Oni definitivno obožavaju luksuz.

3. Oni su praktični i ravnopravni
Zemljani znakovi se povezuju sa svijetom na osnovu njihovih pet čula. Ako ne čuju, ne vide, ne osjećaju, ne mogu da okuse i dodirnu, velike su šanse da neće moći dobro da razumiju svijet oko njih. Zato oni vjeruju da ne žive sa glavom u oblacima već sa nogama na zemlji.

4. Vole da imaju raspored i da se drže istog
Liste, spiskovi i još spiskova. Zemljani znaci vole da organizuju sebi vrijeme i da znaju šta treba da urade do kraja dana. Kada iščekiraju sve sa liste mogu opušteno da sednu da uživaju u plodovima svog rada.

5. Imaju oštro oko za detalje
Iako se smatraju kritičnim bićima, to je samo zato što imaju dobro oko za detalje. Sa takvim očima teško je zanemariti detalje.

6. Zemljani znakovi su odlični u komunikaciji sa drugim ljudima
Kada god treba sa nekim da popričate uvijek možete računati na to da će zemljani znak biti tu da vas sasluša. Ono što je još važno je da njihova ljubav prema komunikaciji uključuje razgovore i slušanje u jednakoj količini. Ali budite sigurni da će zemljani prijatelj uvijek biti tu ako vam treba rame za plakanje.

7. Oni imaju sposobnost da brzo odreaguju
Oni su veoma brzi i orijentisani ka onome što je važno, i to im pomaže da u odlučujućim situacijama donesu prave odluke.

8. Jednom kada formiraju mišljenje, teško da će ga ikad promijeniti
Iako ne donose brzo sud o drugim ljudima, kada zemljani znak potpiše mišljenje o drugoj osobi, sigurno ga neće promijeniti. Bez obzira na to šta druga osoba radi ili priča, zemljani znak ostaje pri svom stavu, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh