Svaštara

RADNICA FAST FUDA OTROVALA DJEČAKA (4) Stavila mu OVO u hamburger – njegova sestra ostala zatečena prizorom

Kako se navodi, ektazi je pronašla dječakova starija sestra (11) koja je skidala omotač sa hrane.

Fast food - Ilustracija

Jedna radnica restorana brze hrane uhapšena je zbog posjedovanja tableta ekstazija, dok su još dvojica njenih kolega uhapšena zbog posjedovanja marihuane. Svo troje su privedeni u stanicu direktno sa radnog mjesta, a otkriveni su kada je u hamburgeru koji je kupljen za dječaka starog četiri godine pronađen ekstazi.

Taniša Denser (30) iz Teksasa, zaposlena u restoranu brze hrane “Sonik drajv in”, uhapšena je nakon što je utvrđeno da je ispustila jednu tabletu sintetičke smrtonosne droge ekstazi u hamburger, koji je nakon toga poslužila dječaku starom četiri godine.

Na sreću, čim je vidjela tabletu, ona je otišla do roditelja i upitala ih je da li je to bombona, rekao je Tejlor Henri Frik, šef lokalne policije.

Prema riječima policije, kao i roditelja djece, oni su odmah odnijeli tabletu u policijsku stanicu gdje je analizom utvrđeno da se radi o opasnoj drogi.

Ubrzo nakon toga, policija je privela Denserovu, kojoj su tom prilikom pronađene još tri pilule ekstazija. Ona je optužena za posjedovanje opasne supstance, kao i za ugrožavanje života djeteta.

Tom prilikom uhapšena su još dva radnika restorana, Džonaton Roberson (35) i Hoze Molina (22) kod kojih je pretresom pronađena marihuana, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh