Svaštara

Iz muškog ugla: Šta muškarac zaista misli kada kaže ženi “Mislim na tebe”

Kada vam muškarac kaže da misli na vas moraćete kopati malo dublje kako biste shvatile šta on zapravo želi da vam kaže.

Ljubav - Infpult.info

Ako vam vaš muškarac kaže da razmišlja o vama, a vi ne znate šta biste mu na to odgovorile, razmislite malo o svom odnosu sa njim. To može da ima više značenja. Neki muškarci pokušavaju manipulisati i koriste ovu frazu u kako bi dobili ono što žele, dok su drugi iskreni u poruci koju žele poslati ovom frazom.

1. On zapravo misli na vas; Ovo može biti dobar znak da mu se sviđate ako ste nekim svojim načinom ponašanja ostavile jak utisak na njega. Ako ste radoznali i želite znati kuda bi vas ta veza mogla odvesti, odgovorite mu nečim zanimljivim i ohrabrite ga.

Ako vam se muškarac ne sviđa, budite iskreni i nemojte ga dovoditi u zabludu. 2. Želi vas odvući u krevet; Budimo otvoreni, muškarci ne razmišljaju uvijek sa svojim mozgom. Neki muškarci koriste ovu frazu kada žele kako bi poslali skrivenu poruku da žele biti intimni sa vama.

Ako ne tražite vezu za jednu noć, jednostavno ga ignorišite. Ne treba vam takav muškarac u životu.
3. Želi se pomiriti sa vama; Ako vam bivši pošalje poruku da misli na vas, vjerujte mi to nije bila slučajna poruka. Vjerovatno je shvatio šta je izgubio pa sada to želi nazad.

Na vama je da odlučite kako ćete odgovoriti na ovakvu poruku i da li želite ponovo započeti vezu sa nekim sa kim veza već jednom nije uspjela.
4. Želi započeti razgovor; Ako ste se posvađali sa svojim partnerom i niste se čuli nekoliko dana, ovo je njegov način da vam kaže da mu je žao te da želi da izgladi stvari između vas. Na ovaj način pokušava da vas omekša i započne razgovor u mirnom tonu,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh