Svaštara

Žene rođene u ova 2 znaka Zodijaka su neuhvatljive, i kada su osvojene teško ih je zadržati

Sa ženama rođenim u ovim horoskopskim znakovima, morate se potruditi da im doprete do srca.

Žena - Astrosudbina.com

Teške su za osvajanje. Još ih je teže zadržati uz sebe, čak i ako neki muškarac smekša njihovo srce.

Za njih je potrebno mnogo se potruditi jer vole svoju nezavisnost, slobodu, a naročito da sve bude po njihovom.

Neosvojive žene Zodijaka:

OVAN
Uvijek želi da bude u pravu i učiniće sve da objasni zašto stvari moraju biti baš onakve kakve ona kaže.

Ove žene ne ulaze lako i brzo u veze, a kada se konačno „odluče“ za to – teško ih je zadržati jer im je važnije da budu nezavisne i svoje nego da imaju ljubav i pažnju.

Stoga, ne potiskujte njihovu slobodu, ne tražite da budete potpuno deo „njihovog svijeta“, ako zaista želite da žena Ovan ostane sa vama.

DJEVICA
Žena perfekcionista će primijetiti svaki detalj u vama i na vama – i dobar i loš. Ne pada na poklone i glamurozne stvari.

Za nju je važno šta radite, kakvi su vaši maniri i na osnovu toga će donijeti odluku da li ste vrijedni njene pažnje ili ne. Ne podnosi lažljive i nestabilne ljude.

Dakle, pokažite da ste pravi muškarac, koji je sposoban da joj uljepša dan, a možda čak i cijeli život, naravno, ako ona i samo ona tako odluči, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh