Svaštara

Potrošila hiljade na vjenčanje prijateljice, a onda je saznala BOLNU ISTINU koja ju je sasjekla poput mača

Niko ne može da vjeruje da joj je to uradila.

Emili Long - Screenshot

Doktorka Emili Long podijelila je sa pratiocima na TikToku svoje razočaranje jer je prijateljica nije pozvala na svadbu zato što je medicinski radnik i “vrlo je rizična” zbog kovida.

Kako je Long navela, unaprijed je znala kada će joj se drugarica vjenčati i potrošila je silan novac na avionske karte, smještaj, odjeću i poklon, da bi nekoliko dana prije svadbe sasznala da je drugarica neće pozvati.

– Recite mi da li vam se dogodilo da vas neko ne pozove na slavlje jer radite u bolnici tokom pandemije. Evo, ja će prva – navela je Emili i ispričala kako ju je drugarica žestoko uvrijedila i razočarala.

– Dakle, sutra je trebalo da imam let i da prisustvujem vjenčanju jedne od mojih najboljih prijateljica i to poslije 28-časovne smjene. Usput sam potrošile hiljade dolara i molila za slobodne dane. Kada sam je jutros pozvala da joj kažem da sam na testiranju, da preduzimam sve mjere predostrožnosti i da se spremam za let, potpuno sam se izbezumila kada mi je rekla da je najbolje da ne dolazim zbog rizika – istakla je doktorka koja je dodala da je u svakom slučaju kupila karte za Teksas, pa ukoliko neko želi da leti umjesto nje, zamolila je da je obavijeste.

Video snimak pregledan je više miliona puta i mnogi su okrivili drugaricu zbog arogantnog ponašanja.

– Zaboga, zabrinuta je dajoj ti ne doneseš koronu, a ona organizuje vjenčanje usred pandemije. Strašno – samo je jedan od komentara.

@dr.ems

Have an entire paychecks worth of plane tickets and a packed suitcase to nowhere now… #tellmeaboutatime #healthcare #wedding #medicine

♬ original sound – Emily Long, MD


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh