Svaštara

Ana od dečka dobila specijalnu OGRLICU: Dvije godine kasnije namjerno ju je POLOMIO, a onda je uslijedio šok

Da li je moguće da je sve od početka znao?

Ana i Teri - Screenshot

Priča izvjesnih Ane i Terija osvojila je korisnike društvenih mreža koji su poslije njenog čitanja zaključili da će na svijetu romantike biti dok ima i ljudi.

Ana je prije dvije godine dobila od momka na poklon specijalnu ogrlicu. Na njoj je bio i privezak od tasmanijskog drveta, dakle nešto što nije moglo tek tako da se polomi.

Teri je poklon Ani dao poslije samo mjesec dana veze. Tada ga je gledala pomalo u čudu, jer su se slabo poznavali i veza je tek počinjala da liči na nešto što bi u budućnosti moglo da bude lijepo i kvalitetno.

Ana i Teri su u međuvremenu puno putovali, zapravo obilazili su svijet sve dok im epidemija koronavirusa nije pokazala smjer ka rodnoj Škotskoj, u kojoj su se skrasili u njegovom stanu.

Veza je iz mjeseca u mjesec napredovala, a Ana se osjećala jako dobro u njoj, pomišljajući da bi Teri možda mogao da bude i onaj pravi. A onda su najteže restrikcije oko epidemije ukinute i par je ponovo krenuo na putovanje.

Kada su stigli na željenu odrednicu, prve večeri je Teri zamolio Anu da skine ogrlicu i da mu je. Tada je strgao privezak s nje i potom ga je polomio. Zapravo – razlupao.

Dok se Ana držala za glavu i gledala Terija u nevjerici, on je iz ogrlice izvukao – vjerenički prsten!

Potom je zaprosio uplakanu djevojku koja nije znala gdje se nalazi od šoka. Nakon što je pristala da se uda za Terija, on joj je objasnio zašto je sve uradio na ovaj način.

– Već mjesec dana poslije početka veze znao sam da je Ana žena s kojom želim da provedem ostatak života. Moja namjera je bila da kad se uvjerim da i ona možda isto osjeća prema meni, uzmem tu ogrlicu i otkrijem joj njen pravi smisao. Nisam pogriješio. I da smo raskinuli, teško da bi ona ikada znala šta nosi oko vrata – rekao je Teri, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh