Svaštara

Bika, Blizance i Djevicu u jesen 2021. očekuje finansijski procvat, a novac će im se lijepiti za prste

Novac - Nezavisne.com

U jesen se mijenja cijelokupna priroda, a ista situacija je i na polju astrologije. Astrolozi na jesen gledaju kao na period mahom pozitivnih i korisnih promjena.

Posebne benefite jeseni pred nama osjetit će Bikovi, Blizanci i Djevice, koje do zime očekuju obilje i neslućeni finansijski dobici.

Bik

Jesen 2021. je definitivno vrijeme za Bikove. Sve će im ići od ruke i završavati čak i bolje nego što su se nadali. Posebno će biti uspešni u poslovima koje su unapred isplanirali za ovaj period.

Između ostalog, jesen je i savršeno vreme da Bikovi zatraže povišicu, koja može biti izdašnija nego što su i zamišljali.

Blizanci

Blizanci u predstojeću jesen treba da se oslobode svih briga koje su ih morile i svih sumnja koje su imali u sebe same. Čak i ako im se trenutna situacija ne čini savršenom, nema potrebe za sekiracijom.

Harmonija i povjerenje u sebe same i svoje postupke zagarantovano će im doneti veliki finansijski dobitak i uspjehe, kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Djevica

Djevice se dugo nalaze u profesionalnom haosu, a jesen pred nama konačno će im omogućiti da uvedu prijekopotrebni red u svoje finansije i poslove.

Uslijed povećanja prihoda tokom jesenjih mjeseci Djevicama se mogu otvoriti mnoga nova vrata u životu i pružiti brojne šanse za napredak. Ova šanse Djevice ne bi smjele da propuste, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh