Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. SEPTEMBAR 2021:

Vodolije žude za avanturom, Škorpije u teškom periodu

OVAN

POSAO: Potrebno je da angažujete saradnika. Ne možete sve sami. Ta osoba će vam sigurno pomoći u radu i napredovanju.
LJUBAV: Velike promene su aktuelne, prosto ste iznenađeni ponašanjem voljene osobe. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BIK

POSAO: Tek sada ste svesni svoje moći. Imate podršku od jednog Raka. Morate biti uporniji i istrajniji kada su odluke vezane za nov projekat. LJUBAV: Na pomolu su promene, osoba s kojom ste duže u vezi počinje da vam smeta. ZDRAVLJE: Vodite računa o jelu.

BLIZANCI

POSAO: Vaša dela su savršen spoj vaših talenata i neverovatne preduzimljivosti. Verujete sebi i svom osećaju. Novac vam ide preko Vodolije ili Bika. LJUBAV: Poziv iz prošlosti kojem ste niste nadali vas čini da ponovo imate pozitivno mišljenje o sebi. ZDRAVLJE: Idite na čist vazduh.

RAK

POSAO: Sve izgleda jednostavnije i sa uspehom nadoknađujete propušteno. Nemate strah ni nervozu. Jedan Jarac je pokazao razumevanje za napor koji ulažete. LJUBAV: Imate Škorpiju kao nekog ko vam se udvara, nemojte da propustite šansu. ZDRAVLJE: Blaga tenzija dovodi do stomačnih tegoba.

LAV

POSAO: Mnogi ciljevi se mogu ostvariti sada. Počnite sa realizacijom. Pomoć od nekog ko radi duži period sa vama. Odličan dan za novac. LJUBAV: Ponovo ste zagledani u prošlost, ne dopuštate sebi nove prilike. ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

DEVICA

POSAO: Puni ste energije. Imate odličan susret u popodnevnim časovima sa bitnim klijentima. Može doći do zaključivanja dobrog ugovora i priliva novca. LJUBAV: Imate lošu komunikaciju sa partnerom već duže vreme. Ne odustajte tako lako! ZDRAVLJE: Odlično, bez tegoba.

VAGA

POSAO: Vratite se realnosti jer posao može trpeti dugoročne posledice. Izađite iz kruga iluzija i prionite na rešavanje problema. Precenili ste sebe i svoje mogućnosti. LJUBAV: Period neodlučnosti je iza vas, sada znate koga da izaberete za partnera. ZDRAVLJE: Osim malo nervoze, zdravlje vam je sasvim u redu.

ŠKORPIJA

POSAO: Već duži period se oseća zastoj na mnogim poljima pa i na poslovnom. Zaista se u ovom trenutku borite za svoje mesto pod suncem. LJUBAV: Ne ide kako ste planirali, negativan obrt čini vas ogorčenim. Sami ste krivi! ZDRAVLJE: Premor.

STRELAC

POSAO: Svoje stavove iznosite pasivno ali ipak ne odustajete. Mogu iskrsnuti problemi jer sagovornici to ne prihvataju. LJUBAV: Raspoloženi ste za romatiku, predložite partneru intimnu večeru u dvoje. ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC

POSAO: Odlično je vreme da date neku novu ideju ili uradite novi projekat. Imaćete velik uspeh. Saradnja sa Ribom ili Devicom je i više nego uspešna. LJUBAV: Ugađajte sebi svaki dan, pa i ovaj. Slaganje sa Bikom ili Rakom. ZDRAVLJE: Poboljšajte fizičku kondiciju.

VODOLIJA

POSAO: Stvarate problem na poslu jer ne prihvatate tuđu sugestiju. Prilagodite se poslovnom okruženju, kako biste uspostavili dobru poslovnu atmosferu. LJUBAV: Vama odgovara da nemate miran ljubavni život. Volite iznenađenje i avanturu. ZDRAVLJE: Za sada nema nikakvih većih problema.

RIBE

POSAO: Radite sa puno mašte i kreativnosti ali ne zarađujete mnogo. Pošto ste sanjar, nije vam ni važno što ste bez para. Saradnja sa Jarcem. LJUBAV: I dalje ste u okovima prošlosti, pustite prošlost tamo gde joj je i mesto. ZDRAVLJE: Problem sa očima,piše Lepaisrećna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh