Svaštara

ASTROLOZI TVRDE/ 6. SEPTEMBRA STIŽE POSEBAN ASTROLOŠKI PERIOD: Ova 3 znaka će biti na udaru, OTKRIVENO ŠTA SLIJEDI

Mlad Mjesec u Djevici stiže nam 6. septembra, evo kako će uticati na svaki znak. Ne propustite ni mjesečni horoskop, kao i ljubavni i kineski horoskop za septembar.

Horoskop - Zodijak.rs

Rak, Djevica i Vodolija biće pod najvećim uticajem ove nebeske pojave, a ovako će se “provesti” svaki znak tokom mladog Mjeseca u Djevici! prenosi Novi

Ovan

Na vas će najviše uticati u sferi posla i uspjeha. Ni slučajno nemojte da odlažete obaveze! Slijedi vam veliki dobitak ako period mladog Mjeseca iskoristite da napredujete.

Bik

Vama će mlad Mjesec u Djevici “udariti” na strast. Biće u vašoj petoj kući zadovoljstva i kreativnosti, zbog čega vas očekuje vreo period u vezi! Posvetite se uživanju, ugodite sebi i partneru, a ako ste tek na početku nove veze, očekujte vrlo strastvene noći!

Blizanci

Za vas će mlad Mjesec u Djevici biti trenutak da se okrenete drugima i pružite im ljubav i podršku. Ako postoji neka svađa u porodici, nesuglasica među prijateljima, svjetlost mladog Mjeseca obasjaće upravo vas kao osobu koja će to sve riješiti.

Rak

U vašoj trećoj kući komunikacije, mlad Mjesec će otkriti nešto što skrivate. Riječi skoro da će biti važnije od djela, dobro pazite i šta govorite, i šta čujete i usvajate od drugih. Zapitajte se i da li vas druge osobe često pogrešno razumiju? Ako je tako, sada je trenutak da ispravite sve što bude “izgubljeno u prevodu”.

Lav

Bogatstvo i odlične prilike stižu svima koji su rođeni u znaku Lava! Mlad Mjesec u Djevici je u vašoj kući materijalnog, imovine i vrijednosti, i odraziće se na vaš uspjeh i zaradu. Ovo je vrijeme da zatražite povišicu, potražite novi posao ili se pozabavite svojim finansijama kako biste bolje raspolagali novcem.

Djevica

Pošto je mlad Mjesec u vašem znaku, osjećaćete se kao da su sve oči uprte u vas! Budite iskreni, autentično svoji, i sve dok ne dozvolite da vas neko natjera da budete nešto što niste, stižu vam odlične stvari. Ovo je najbolji period u 2021. da ostvarujete svoje snove i postavljate stvari u životu baš onako kako vama odgovara!

Vaga

Period mladog Mjeseca Vage će iskoristiti da sanjare, prave planove, maštaju o idejama i ljudima s kojim bi mogli da ih ostvare. Ako ste rođeni u znaku Vage, ovaj period iskoristite da preispitate svoje planove. Među njima se krije ideja koja vam može donijeti izuzetno zadovoljstvo i uspjeh!

Škorpija

Mlad Mjesec nalazi se u vašoj 11. kući prijateljstva, što znači da će druženje i provod biti vaše jedino interesovanje u ovom periodu! Iskoristite to mudro, Škorpije, među tolikim prijateljima biće i novih poznanstava. Neko od njih može se pretvoriti u novu ljubav.

Strijelac

Mlad Mjesec stimuliše vašu desetu kuću, i tera vas na duboko razmišljanje, posebno kada su u pitanju novac i karijera. Zauzeti ste, imate puno obaveza, i vidite sebe na jedan određeni način. Ali sada je trenutak da preispitate da li vas i drugi tako vide. Popričajte s nekoliko ljudi kojima vjerujete, možda ćete se iznenaditi njihovim odgovorima na vaša pitanja.

Jarac

Iskoristite ovaj period za duboko razmišljanje! Jarčevima će mlad Mjesec biti u devetoj kući, dovešće ih praktično u filozofsko raspoloženje, i daće nove prilike kada su u pitanju intelektualne aktivnosti. Ako studirate, usavršavate se ili započinjete novi posao, bićete na vrhuncu svojih sposobnosti.

Vodolija

Osma kuća je aktivirana kod vas i očekuje vas neobičan miks strasti, osjećaja gubitka i novih početaka. Imaćete čudne ideje i nevjerovatnu želju da ih ostvarite. Ako ste u vezi, čeznućete za time da je produbite i dignete na viši nivo. Moguće je da će biti više “akcije” u krevetu nego ikada! Ali pazite, ako u vašoj vezi postoji nešto što vas muči, ova energija će se preneti na svađe, a ne na strast.

Ribe

Mlad Mjesec u Djevici nalazi se u vašoj sedmoj kući partnerstva i ljubavi. Otvara vrata novih veza i prijateljstava, i nemojte se iznenaditi ako odjednom steknete gomilu novih prijatelja, među ljudima za koje nikada ne biste rekli da bi vam odgovarali. Na poslu će timski rad biti ključan za uspjeh, nemojte zamjerati kolegama s kojima se inače ne slažete. Kada je u pitanju ljubav, sada je kucnuo čas da vezu podignete na viši nivo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh