Svaštara

Ljepoti i šarmu kojima zrače ova 3 znaka Zodijaka niko ne može odoljeti

Ne može mnogo ljudi da odoli njihovom šarmu …

Djevojka - ALESSA_ABRAMOFF/Pixabay.com

Ljepotu nije lako definisati. Obično je to “nešto” u oku posmatrača i zavisi od nekih ličnih kriterijuma, a često se ne odnosi samo na fizički izgled, već i na zračenje iznutra.

Upravo je ta unutrašnja ljepota koja se može vidjeti spolja, razlog zašto su neki horoskopski znakovi vizuelno superiorniji od svih drugih, a evo i koji su najpoželjniji i najljepši znakovi:

Vaga
Ovaj znak se često smatra najljepšim i obično posjeduje urođenu eleganciju. Češće od pripadnika drugih znakova imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lijepe oči, mladeže i slatke rupice na licu koje ih čine drugačijim, egzotičnim i, na kraju, privlačnijim od drugih.

Škorpija
Prepoznaju se po naglašenim crtama lica i velikim očima u neobičnoj, hipnotišućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, mogu se pohvaliti i svojim senzualnim usnama, kao i prelijepom, gustom kosom. Obično su vitki, imaju blistav ten i meku i njegovanu kožu.

Jarac
Pripadnici ovog znaka poznati su po odličnoj i se*si figuri. Iako im je izgled uglavnom prosječan i neutralan, ističu se velikim očima, uglavnom u plavim ili sivkastim nijansama i lijepim i iskrenim osmijehom. Obično vole da se moderno oblače, pa ih i lijepa odeća razlikuje od drugih znakova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh