Svaštara

Prva objava Jasmine Izetbegović nakon vjenčanja: Gospođa Humačkić oglasila se na Instagramu

Podsjećamo, u Begovoj džamiji u Sarajevu održano je šerijatsko vjenčanje na kojem je svjedok bio predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan

Dok javnost u BiH još “bombarduju” informacije o svadbi Jasmine Izetbegović, kćerke lidera SDA Bakira i direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović, i Ćamila Humačkića, Jasmina je na svom Instagram profilu objavila tek jedan stori nakon svadbe.

Prvi kao gospođa Humačkić.

Otkrila je da je za njenu šminku bila zadužena Naida Đekić.

– Kad te za najvažniji dan našminka najbolja. Hvala, Naida Đekić – napisala je Izetbegović na storiju uz fotografiju dok je Đekić šminka.

Podsjećamo, u Begovoj džamiji u Sarajevu održano je šerijatsko vjenčanje na kojem je svjedok bio predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan.

Potom su zvanice, njih nekoliko stotina, okupile u sarajevskom hotelu “Evropa” gdje je održana građanska ceremonija vjenčanja, a potom i svadbeno veselje.

Predsjednik Turske bio je svjedok i na građanskom vjenčanju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh